Mertöz’den, fuar değerlendirmesi

Mertöz’den, fuar değerlendirmesi

19.05.2017 15:15:54

Dünyanın en önemli sanayi fuarı sayılan Hannover Messe'ye katılımlarını değerlendiren Mesan Kilit Genel Müdürü Mustafa Mertöz, endüstriyel kilit pazarında en büyük 5'inci firma olduklarını belirtirken ilk 3'e girmeyi hedeflediklerini paylaştı.

Bu büyüme hedefini 12 yıldır Hannovel Messe fuarına katılarak desteklediklerini aktaran Mertöz, etkinliğe Türkiye'nin, Almanya, İtalya ve Çin'den sonra en fazla katılım sağlayan ülke olduğunu belirtti. Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika bölgesinde yeni pazarlara ulaşma hedeflerini her geçen gün ile birlikte ilerlettiklerini aktaran Mertöz, 2017'de özellikle Uzak Doğu bölgesinden firmalar ile bağlantılar kurma fırsatını değerlendirdiklerini vurguladı.
“Katma değeri yüksek inovatif ürünler üretmek için çalışıyoruz. Bu fuar bize yeni ürünlerimizi dünyaya tanıtma imkânı sağlıyor.
Katma değerli ürün üretmeye devam edip sektörde fark yaratmak istiyoruz” diyen Mesan Kilit Genel Müdürü Mustafa Mertöz, fuarın yeni pazarlara ulaşmaları ve rakiplerinin çalışmalarını gözlemleme konusunda da kendilerine değerli imkânlar sunduğunun altını çizdi.
Hannover Messe fuarına katılmanın yararlarından söz eden Mertöz, "Bu fuar firmalara avantajların yanı sıra bizim gibi birçok imalatçı firmaların yeni üretim teknikleri, yeni otomasyon teknikleri, teknolojiler ve Endüstri 4.0 hakkında detaylı bilgi alma fırsatı da veriyor. Fuarın bu sene ki temasının Endüstri 4.0 olması, firma olarak bu alana yaptığımız yatırımlar konusunda ne kadar doğru adımlar attığımızı bize göstermiş oldu. Endüstri 4.0 ile ilgili firma içerisinde farklılık yaratmak adına daha önce eğitim almaya başlamıştık. Ben dahil olmak üzere ekip arkadaşlarımızın yurt dışında Endüstri 4.0 eğitim programlarına katıldık. Ülkemiz emek yoğun bir üretim kültüre sahip olduğu için Endüstri 4.0'ı benimsemesi biraz zaman alacak ama biz en başından beri gelişmeleri fazlasıyla yakından takip ediyoruz" dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP