Melis Sezen ‘Siyah İnci’ dizisinde

Melis Sezen ‘Siyah İnci’ dizisinde

2.10.2017 10:24:45

Silivri'nin çağdaş sahne sanatları dünyasına kazandırdığı isimlerden olan Melis Sezen, Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'ın başrollerini paylaştığı Siyah İnci dizisinde Ebru rolüyle seyirci karşısına çıktı. 

Silivri'de yetişen genç oyuncu Melis Sezen, Star TV'de ekrana gelen, Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'ın başrollerini paylaştığı Siyah İnci dizisinde rol almaya başladı. Yeni sezon dizileri arasında bulunan Siyah İnci, aşk, entrika ve sırlarla örülü bir hikâyeyi konu ediniyor. Sezen, dizide kıskanç, yalancı, oyunbaz ve âşık üvey kız kardeş Ebru karakterini canlandırıyor. Heyecanlı ve sürükleyici hikâyesi ile izleyiciyi etkisi altına alan dizide genç oyuncu, karakterinin orijinalliği ve başarılı performansıyla göz doldurdu.

SİYAH İNCİ DİZİSİNİN KONUSU
Çekimleri İstanbul ve Çeşme'de sürdürülen dizi, ilk bölümüyle 28 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği projenin yönetmenliğini Erol Özlevi, senaristliğini ise Yekta Torun yapıyor. Dizinin konusu ile ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; “Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege'de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan'ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural'ın (Berk Hakman) kasabaya gelişi ve Hazal'ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. Kenan ve Hazal küçük bir sahil kasabasında yaşayan birbirlerine çok âşık iki gençtir. Hayatları sade, mütevazı ve küçük aşkları çok büyüktür. Bu hayattan diledikleri tek şey vardır iki gencin Hazal'ın babası Midyeci Halil'in inadının kırılması ve sonunda evlenmek. Halil'ın inadı kırılmak bilmez. Kenan onun gözünde ise yaramaz sıradan sefil bir balıkçıdır ve kızını da sefil edecektir. Kenan fersah fersah dalmış, bulunması imkânsız denilen efsanevi Siyah İnci'yi çıkartmış, kendi mucizesi olarak gördüğü aşkını bir başka mucizeyle süslemiştir. Halil'in inadı da tavrı da onları ayırmaya yetmeyecektir. Üstelik sevdanın lisanını en az onlar kadar iyi bilen Hazal'ın annesi Melek de arkalarındayken... Ta ki o güne kadar... Siyah inci eşsizdir, nadidedir, efsanedir, fakat karadır işte... Tıpkı Hazal ve Kenan'ın aşkı gibi. Vural Demiroğlu ... Hiç beklenmedik bir anda kendi kâbusundan uyanır... Ve Siyah İnci masalını kirletir... Hem de elini bile sürmeden...”

MELİS SEZEN KİMDİR?
1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü mezunudur. Profesyonel olarak dans etmektedir. Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan, Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan'ın başrollerini paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile profesyonel oyunculuk kariyerine ilk adımını atmış ve Asya karakterine hayat vermiştir.

Haber: Hazal BAŞARAN

YORUM YAP