Mektebim Okulları Şahintürk’ü ağırladı

Mektebim Okulları Şahintürk’ü ağırladı

31.03.2017 10:40:02

Silivri Mektebim İlk ve Ortaokulu öğrencileri, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü sahneledikleri tiyatro oyunu ve ünlü tiyatrocu Hasan Şahintürk'le söyleşi yaparak kaydetti.

Silivri Mektebim İlk ve Ortaokulu 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla bir program hazırladı. Öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları tiyatro oyununu başarıyla sahnelediler.

TİYATRO OYUNU SONRASINDA SÖYLEŞİ YAPILDI
Gösteri sonrasında ise ünlü tiyatrocu Hasan Şahintürk ile söyleşi gerçekleştirdiler. 5 Ekim 1967 İzmir doğumlu, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu, çok sayıda dizide çeşitli karakterlere hayat veren Şahintürk, öğrencilere kendini tanıttı.
Tiyatro sanatı hakkında Mektebim öğrencilerini aydınlatan Şahintürk, ilgi duyan ve ileride bu gösteri sanatını yapmak isteyen öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Mektebim öğrencilerinin meraklı sorularını yanıtladı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
Okul Müdürü Aysun Kurt, tiyatro ve dizi oyuncusu Hasan Şahintürk'e davetlerini kırmayıp bu anlamlı günü birlikte kutlamalarını sağladığı ve paylaştığı değerli bilgiler için öğrenci, öğretmen ve velileri adına plaket sunarak teşekkür etti. Şahintürk'e öğrenciler de teşekkür çiçeği sundu. Hasan Şahintürk, Mektebim Okulları öğrencileriyle birlikte olmaktan büyük keyif aldığını paylaşarak, programın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yok böyle bir mantı!
Sonraki » Öğrenmeyi Bilmek

YORUM YAP