“Birliğin gücüyle, Silivri için canla başla”

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, “Birliğin gücüyle, Silivri için canla başla” diyerek hemşerilerinin desteğini toplamaya devam ediyor.

Fabrika işçileriyle bir araya geldi

CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu,Keskin Color Fabrikası çalışanlarının görüş ve öne-rilerini dinledi ve yerel seçimlerde destek istedi.

Yılmaz: Değirmenköy ne istiyorsa bizim başımızın üstünde yeri var

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz DeğirmenköyMahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Değirmenköy daha ne istiyor diyecek halde değiliz. Değirmenköy ne istiyorsa bizim başımızın üstünde yeri var” dedi ve yeni dönem için düğün salonu, mahalle konağı, muhtarlık yeri yapma sözünü verdi.

“Bu belediye partimin değil, Silivri halkının belediyesi”

Bursa gezisinde kadınlara seslenirken CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Silivri mitinginden kendisine‘yakasında partisinin rozetini taşımadığı’ için yönelttiği eleştirileri yanıtlayan Başkan Volkan Yılmaz, “Herkesin belediye başkanıyım demek kolay ama uygulamak zor. Başardığımızı bizi eleştirenlerden anlıyoruz” dedi.

Kutlu: Millet kararını vermiş görünüyor

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Volkan Yılmaz’ın 1.sıra kontenjan meclis üyesi adayı olan Rıfat Kutlu ile yeni dönem hedeflerini konuştuk. Kutlu, “Belediye başkanlarını siyasiler belirler ama belediye başkanının o koltukta kalması hizmet çerçevesinde belirlenir. Arazide dolaştığımızda, Volkan Yılmaz'ın hakikaten Silivri Belediyesinin bütçesini hem yatırıma dönüştürme, hem de geçmiş dönemde borçlu kalan belediyeyi bugün artı pozisyona getirme noktasında çok başarılı, çok gayretli bir Belediye Başkanı olduğuna inanıyorum” dedi.

Yılmaz: Daha iyisini yapacak güç ve kararlılıktayız

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede geleneksel hale gelen iftar programları kapsamında, Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla Ortaköy Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde kurulan gönül sofralarında hep birlikte oruçlar açılarak dualar edildi.

Başkan Yılmaz: Örnek gösterilen projelere imza attık

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de ikamet eden Sinoplular ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak kabuğuna sığmayan, her yanıyla ve her yönüyle örnek gösterilen projelere imza attık” dedi.

SPOR

,

Sinop’ta Gündoğdu devri kapandı

TFF 3. Lig ekiplerinden K.Çekmece Sinopspor’da teknik direktör Galip Gündoğdu’nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Kavaklı Murat’ına erdi 3-1

İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta oynanan maçta Kavaklıspor Seymenköy’ü 3-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan taraf oldu.

Gökçe, Sonuna kadar arkalarındayız

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe Ordu 1967 önünde alınan 2-0’lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada teknik heyete ve futbolculara güvendiğini söyledi.