Mektebim’den anlamlı katkı

Mektebim’den anlamlı katkı

23.09.2017 09:57:36

Mektebim Okulları öğrenci ve yetkilileri, Atölye Stanbulin tarafından özel çocuklar yararına düzenlenen Karma Seramik Sergisini ziyaret etti ve de kurucuları Ümit Kalko'nun selamını ileterek, destekte bulundular. Eğitim-öğretim faaliyetlerini sosyal sorumluluk katkıları ile sürdüren Mektebim'e Atölye Stanbulin yönetmen ve öğrencileri teşekkür etti...

birbirinden orijinal seramik çalışmalarına Karma Seramik Sergisi'nde yer vererek dünyadaki adaletsizliklere dikkat çekmek isteyen Atölye Stanbulin büyük ilgi gördü. Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda 20 Eylül 2017 tarihinde açılan ve geliri ilçemiz ihtiyaç sahibi özel çocuklara bağışlanacak olan serginin ziyaretçileri arasında dün Mektebim Okulları Silivri Kampüsü öğrenci ve yetkilileri de yer aldı. Kampüs Müdürü Aysun Kurt, beraberinde çalışma arkadaşları, öğretmen ve öğrencilerle birlikte sergiyi ziyaret ederek, Atölye Stanbulin sanat yönetmeni Rabia Gürleyen ve öğrencileri Ahsen Bedu, Derya Küçük, Fulya Yazıcı, Nurcan Köysüren ve Sevgi Güriz'den çalışmaları ve serginin amacı hakkında bilgi aldılar. Kurt, Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko'nun selamlarını iletti, serginin özel parçaları arasından seçtiği eserleri de adına satın alarak etkinliğin özel anlamına katkı sunmayı ihmal etmedi.

KALKO'YA TEŞEKKÜR ETTİLER
Atölye Stanbulin yönetmeni ve öğrencileri, özel çocuklara sunmak istedikleri desteğe katkı sunan Mektebim Okulları Silivri Kampüsü yetkilileri nezdinde kurucusu Ümit Kalko'ya teşekkürlerini iletti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP