XXXXX

Mekanları Cennet olsun


13 rakamının uğursuzluğuna inanmamak için çok direndim bu senin başından bu yana ama olmadı, olmadı, olmadı… Son olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın’ı zamansız bir şekilde ebediyete uğurladık. Ne kadar çok sevildiğini görebilse mutlu olurdu kuşkusuz ama bu durum; cenazesindeki kalabalık, sadece ardından derin bir kedere boğulan sevenlerine teselli olabildi…
Silivri Lisesi Coğrafya öğretmeni Erkan Evrensel’in eşi, Gazi İlköğretim okulu emekli öğretmeni Tülay Evrensel de emekliliğinin tadını çıkarma planları yaparken, yaşama ani vedasıyla sevenlerini elim bir keder içinde bıraktı...
Zafer Aşkın ve Tülay Evrensel’e Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum…

BEĞENENLER, BEĞENMEYENLER VE SESSİZ KALANLAR?
Silivri Belediyesi, Cumartesi günü Kazım Koyuncu yürüyüş yolu kenarındaki taşları boyadı. İstanbul Beyoğlu’ndaki merdiven boyaması üzerine yaşanan gelişmeler ile dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılan gökkuşağı manzarası bir konuya tepki sonucu değil de kendi fikrimiz olarak Silivri’de yansıtılsaydı bu kadar karşıtı da olmazdı kuşkusuz.
Zevkler ve renklerin tartışılmazlığı, birilerine yapılanları beğenme diğerlerine de beğenmeme hakkını sunuyor kuşkusuz. Beğenmesek de olur da kötülemek çok mu gerekli emin değilim. Bunlarla birbirimizi yormaya, yıpratmaya ihtiyacımız yok. En büyük kaybı yaşadığımız süreçlerin ortak tarifi tam da böyle.
Canlı renklerin enerjisi ve hayatımıza katacağı ahenge ihtiyacımız var bunu kimse inkar edemez. Ama denizin içinde bulunan taşların boyanmasından ziyade bölgenin temizlenmesi daha yararlı olurdu kanımca. Ben her şeyin doğal halinin en güzel biçimi olduğunu düşünüyorum. Boyamamıza gerek yok, temiz tutalım yeter!
Yerel yönetimin kent ile ilgili bir karar verirken, memnuniyet gösterenler kadar memnuniyetsizliğini belirtenler ve sessiz kalanlara da dikkat etmesinde yarar var.

1. SINIFLARIN EĞİTİM MARATONU BUGÜN BAŞLIYOR
Birinci sınıfların okula başlama ve eğitim hayatlarının start aldığı gündeyiz. Tüm minikler, öğretmenleri ve ailelerine kolaylıklar ile başarılar diliyorum…

CHP’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
Cumhuriyet Halk Partisi 90. Kuruluş yıldönümünü kutluyor bugün. Kendi tabanı kadar Türkiye tarihi ve gelişmelerini etkileyen, derin izler bırakan siyasi bir anlayış ile örgüt; CHP… Silivri açısından artı değer taşıdığı ve gördüğü de seçmen tercihlerinden söylenebilir. Kutluyorum!

NİCE GÜZEL YAŞLARA
6 Eylül’de doğum gününü kutlayan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Demiral için dün strateji toplantısı sonrasında partide arkadaşları sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi. Nice güzel yaşlara; Dilek Demiral, sağlık, mutluluk ve başarıyla, yeni yaşında her şey gönlünce olsun!

YORUM YAP