XXXXX

Mekanın Cennet Olsun Rıdvan Baba


 Herkese bir yardımı oldu, kimseye bir kötülüğü dokunmadı. Bundan sonra Silivri’de olup bitenleri Cennet’ten takip edecek. Sözlerin kifayetsiz kaldığı olaylardan biri daha yaşanan. Gerçekten büyük bir kayıp. Allah Rahmet Eylesin, tüm Silivri’nin de başı sağ olsun.

ABELİA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR
Baharın doğada estirdiği hava ekonomi ve inşaat sektörü üzerinde de yansımalarını sürdürüyor. Halit Zengin’in Abelia Konakları ikinci etap çalışmalarını başlattığını öğrendim.
İnşaat sektörü yeni konut projeleri ile piyasaya canlılık katmaya hazırlanıyor.

NİCE SENELERE YÜCEGÖK
Sevgili köşe yazarımız Ahmet Yücegök’ün doğum günüymüş bugün. Kendisini kutluyor, bundan sonraki hayatında da başarılar, mutluluk ve sağlık diliyorum.

SİLİRİ’NİN HEYECANI
MARMARA’YI SARDI
Salı günü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Marmara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necla Pur arasında imzalanan yer tahsisine ilişkin protokolün ardından konu üniversitenin senatosunda gündeme alındı. Alkışlar arasında tüm senato üyeleri üniversitenin Silivri yatırımlarına onay vererek, konuyu kararlaştırdı. Allah nazarlardan saklasın bu defa Silivri Belediyesi’nin ilçemize üniversite kazandırma heyecanı, karşı tarafı da en az bizim kadar heyecanlandırdı.

SAHİL DÜZENLEMELERİNİN
STARTI BALIKÇI
BARINAKLARINDAN VERİLDİ
Silivri Belediyesi sahil düzenlemelerinin startını verdi. Geçtiğimiz akşam Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, balıkçı barınakları kiracılarıyla Balıkçılar Derneği kahvesinde bir toplantı yaptı. Sahilin yeni vizyonu için düşünülen projelerin alt yapısı tamamlanmış görünüyor. Çalışmaların, kısa süre içinde başlatılarak, yaza yetiştirilmesi bekleniyor.

AKP’DE YÖNETİM SANCISI MI?
Metin Karakaş, kılı kırk yararak oluşturduğu yönetimi henüz resmen açıklamadı. Yönetime alınan isimler arasında ilk görevlerini alanlar bile varken, resmi açıklamanın gecikmesi dedikodu kazanını iyiden iyiye kaynatıyor. Hafta sonu devam eden onay çalışmaları hakkında il düzeyindeki kulislerin ardından hafta başında beklenen açıklama bir türlü gelmeyince bunun nedenine ilişkin sorgulamalar da aldı başını gidiyor. İlçe ve İl Başkanlığı arasında iletişim bozukluğuna dair söylentiler yerelde Metin Karakaş-Hüseyin Turan ikilisinin siyaset işbirliği ayrımına yoruluyor. AKP’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı yönetimi bir an önce açıklamazsa başı çıkacak söylentiler ile ağırmaya devam edecek gibi görünüyor.

DENİZ YILDIZININ ÖYKÜSÜ
Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar.
Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve
"Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?" diye sorar.Topladıklarını hızla denize
atmaya devam eden kişi, "Yaşamaları İçin" yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:
"İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?" der.
Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,
"Bak Onun İçin Çok Şey Değişti," karşılığını verir.

YORUM YAP