Medicell-Silivri kardeşliği

Medicell-Silivri kardeşliği

27.10.2017 09:56:01

U 12 Liginin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Medicell Beylikdüzü hafta sonunda 4 takım halinde Silivrispor'la özel bir hazırlık maçı yaptı.

B.Çekmece Ön Sahada oynanan maçta iki takım da sezon öncesi son durumlarını görmek için tartıya çıktı. Maça iki kulübün de büyük önem gösterdiği gözlendi.
Bu arada Medicell Beylikdüzü 2011 altyapısında yetişerek TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu'ya transfer olan Tuncay Çağman da U 12'nin Silivri ile yaptığı hazırlık maçını izlemek için B.Çekmece Ön Sahası'na geldi. Kulüp Başkanı Feridun Şallı'nın da bu ziyaretten oldukça memnun kaldığı, eski sporcusuyla da yakından ilgilendiği gözlendi.

U 16'DAN U 12'YE DESTEK
Öte andan U 12 takımının Silivrispor'la hazırlık maçı yaptığı günün akşamında moral ve motivasyon amacıyla sinemada yerini ayırtan U 16 kadrosu sinemadan önce B.Çekmece Ön Sahası'na giderek U 12'lere destek verdi. Maç boyunca tribündeki yerlerini alan U 16 kadrosunun maç bitiminde de toplu halde sinemaya giderek stres attıkları ifade edildi.

KOÇOĞLU'NDAN ZİYARET
Medicell Beylikdüzü 2011 Başkan Vekili Mustafa Koçoğlu da U 12 takımını izlemek amacıyla B.Çekmece Ön Sahası'na geldi. Koçoğlu'nun maçtan önce oyuncularla bir araya gelerek başarı dileklerini paylaştığı kaydedildi

YORUM YAP