Meclis aday adayı sürprizleri

Meclis aday adayı sürprizleri

23.10.2018 10:29:15

CHP'nin mevcut meclis üyeleri arasında devam kararı verenlerin yanı sıra sürpriz isimler de aday adayı kervanına katıldı

CHP'de, Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili 19 Ekim'de sona ermesi beklenen başkan ve meclis üyesi aday adayı müracaatları 26 Ekim mesai bitimine kadar uzatıldı.

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI
26 Ekim'e kadar tanınan ek süre öncesinde CHP'den şimdiye kadar olan meclis müracaatlarının bir bölümü şöyle (tamamı değil): Şenol Fidan, Ender Unutan Ersözlü, Ersin Taşkın, Gökhan Yonat, Serdar Karaca, Elif Yılmazer, Kemal Alparslan Hazer, Ahmet Şefik Ataman, Tayfun Zeki Şahin, Yaşar Gören, Mehmet Sinan Özkan, Murat Evren Sorucu, Özkan Ay, Kadri Sarıbaşak, Hakan Özkök, Nebahat İskender, Sezai Yavuz, Mustafa Perçemli, Erkut Uysal, Etem Kalmış.

BAŞKAN ADAY ADAYLARI
Özcan Işıklar, Selami Değirmenci, Mümün Koçoğlu, Bora Balcıoğlu, Abdullah Yıldırım ve Özgün Deniz Gündüz şimdiye kadar CHP'den belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulunan isimler.

ADAY ADAYLIĞI DAHA SONRA DA MÜMKÜN MÜ?
26 Ekim'den sonra başvurusu bulunmayan isimlerin başkan veya meclis üyesi adayı olup olamayacağı sorusuna gelince… Şu an gerçekleştirilen talep toplama tamamen partinin iç dinamiklerine yönelik olup, seçim kanunları ve resmi takvimle alakası bulunmamakta. Yani daha sonradan da başkan adayları ve meclis listelerine isimler eklenebilir.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Işıklar’dan alacaklıyız!

YORUM YAP