Mavi Dil ve Konuşma Merkezi açıldı

Mavi Dil ve Konuşma Merkezi açıldı

24.09.2019 10:11:34

Mavi Dil ve Konuşma Merkezi, Uzman Psikolog, Dil ve Konuşma Terapisti Emine Saran'ın yetkisinde Silivrililerin hizmetine açıldı.

Mavi Dil ve Konuşma Merkezi, Uzman Psikolog, Dil ve Konuşma Terapisti Emine Saran'ın sahipliğinde, 22 Eylül 2019 Pazar günü kapılarını Silivrililere açtı. Beş yıl boyunca komşu ilçe Çorlu'da kendi alanında hizmet veren Emine Saran, artık Silivrililerin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacak.
Kurumunun açılış gününde Saran'ın mutlu heyecanını, ailesi, yakınları ve meslektaşları paylaştı. Hayırlı olsun dileklerini dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler. Özel Silivri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri de Emine Saran'ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı.
Yeni Mahalle, Nedim Beyazgül Sokak, No: 7/4 (Silivri Devlet Hastanesi Acil Kapısı karşısı, Akasya Eczanesi'nin üzeri) adresinde hafta sonu hizmete açılan kurum terapiler eşliğinde çocuk ve yetişkinlerin konuşma sorunlarına çözüm sunuyor.
Gecikmiş konuşma, kekemelik, afazi, yarık dudak damak, sesletim bozuklukları, nodül, kısıklık ve benzeri ses bozukluklarına yönelik terapi çalışmalarını yürütüleceği kurum, ilçemizde bu alandaki eksikliği de kapatmış olacak.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP