Maşalacı: Oyunu bozacak tek seçenek sandık

Maşalacı: Oyunu bozacak tek seçenek sandık

19.04.2018 16:48:17

 “25 Haziran'dan itibaren bürokratik oligarşiden kurtulmuş hızlı, doğru karar alabilen bir güne uyanmış olacağız inşallah” diyen Emrah Maşalacı, erken genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini Hürhaber okuyucuları için yorumladı.

Maşalacı 24 Haziran'a ilişkin görüşlerini şöyle ifade etti: “İnsan yaratılmışların en şereflisi eşrefi mahlûkatı bu Şeref'i insana bağış eden Allah'a binlerce şükürler olsun insanları diğer canlılardan ayıran zeka beyin ve düşünce gücü insanların tercihlerini ve seçimlerini de belirleyebilecek bir durumda bırakıyor.

Allah ömür verdiği kadar yaşarsın ancak o ömrün kalitesini senin seçim ve tercihlerin belirler. Kendi seçimlerimizi yapabilecek bir ülkede yaşayabilmemize sebep başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarından devlet yöneticilerinden rabbim razı olsun. Şimdi gelelim erken seçim kararına… Ülkemiz ve Milletimiz her dönem zorluklarla karşı karşıya gelmiş ve bu zorlukların üstesinden gelmeyi evelallah başarmıştır. Şimdi ise dört bir yanımız ateş çemberi, içimize tabiri caizse Truva atı gibi sokulmuş bir ihanet çetesi ve kaosa “gel gel” yapan sözüm ona siyasiler. Arif olan milletimizin bütün bu söylediğim ve fazlasını barındıran oyunları bozabilecek tek seçeneği sandıkların bir an önce halkımızın huzuruna konulmasıdır. Daha hızlı, daha aktif olacak olan başkanlık sistemine tam geçişin sağlanıp ülkemizin şahlanması için erken seçim elzemdir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tarihini açıkladığı andan itibaren bizim için süreç başlamıştır. 25 Haziran'dan itibaren bürokratik oligarşiden kurtulmuş hızlı, doğru karar alabilen bir güne uyanmış olacağız inşallah.”

YORUM YAP