Lüleburgazspor’da 5 yeni Transfer

Lüleburgazspor’da 5 yeni Transfer

9.04.2021 08:53:30

Lüleburgazspor bu sezon mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 6. Grupta yeni 5 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Lüleburgazspor Başkan Yılmaz Canpolat ve futbol şube sorumlusu Binali Kartal açıklamasında 3.Lig Profesyonel lige kulübümüzü taşıyacak üst seviyeden oluşan oyunculardan kurulan bir kadro oluşturduk dedi. Canpolat, yeni sezon hazırlıklarımızı Antalya'da bir haftadır süren çalışmalarımız hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Lüleburgazspor kulübü Futbol şube sorumlusu Binali Kartal açıklamasında Yeni yapılan transferler öncelikle Lüleburgaz Sporumuza hayırlı olsun, yeni yapılan transferlerden Lüleburgazspor kulübümüzün gücüne güç katacaktır. Lüleburgazlulara daha iyi bir takım izleteceğiz dedi. Yeni gelen transferlerin imza töreninde Başkan Yılmaz Canpolat ve futbol şube sorumlusu Binali Kartal yer aldı.  Mert Adar (Adanaspor), Cenk Kuşku (Yalovaspor), Halil Çöl (Kızılcabölük), Sadık Eren Yıldırım (Şile Yıldız), Tolga Armağan (Çatalcaspor) profesyonelden gelen 5 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

HABER / Yılmaz AKTEPE

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki “Hepimiz biriz!”
Sonraki » Tepecikspor affetmez 4-1

YORUM YAP