XXXXX

Liste Tamam, İş Onaya Kaldı

CHP Silivri ilçeye yeni yönetimin atama kararının bugünkü MYK toplantısında kesinleşmesi bekleniyor. Edindiğim bilgilere göre Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’a yaptığı baskı sonucunda Hüseyin Şahin ilçe başkanı, sunduğu liste de yönetim olarak atanacak. Gürsel Tekin’in, Hüseyin Şahin aşkı olarak yorumlanan süreçte, ikinci listenin Selami Değirmenci tarafından hazırlandığını hatırlatmakta yarar var. Yani ya Hüseyin Şahin’in listesi ya da Selami Değirmenci’ninki... Bu aşamada yapılan tercihte partili Belediye Başkanının isteğinin ne kadar önemli ve belirleyici olduğunu gözden kaçırmayalım. Her ne kadar Selami Değirmenci kanadı ve yeni listede yer bulamayan eski yöneticilerin çabaları sürse de yüksek ihtimal CHP Silivri, haberinden de okuyacağınız isimlerin yer alacağı yönetimle, Hüseyin Şahin’in ilçe başkanlığında yola devam edecek.
Önümüzdeki süreçte Mayıs 2012’de CHP Kongresi, Ocak 2012’de Ak Parti kongresinin heyecanı kulislerde yankılanıyor. Onlar bittikten sonra Haziran’da da Silivrispor olağan kongresi yapılacak.
Anlayacağınız Silivri’de yarış dört koldan devam ediyor.

GEÇMİŞ OLSUN
Sedir Emlak’ın sahibi Halil Yavuz Göksel, geçtiğimiz akşam evine giderken kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından hafif olarak yaralanan Göksel, saldırganı tanımadığını açıklarken, Emniyet olay ile ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Göksel’e geçmiş olsun…

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA DİABET GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Dünya Diyabet Günü dolayısıyla bugün Silivri Belediyesi Kültür Merkezinde saat 10.00’da şeker ölçümüyle başlayıp eğitim süresiyle devam edecek olan bir etkinlik düzenlenecek. Benim gibi şekeri yüksek olanların katılmasında fayda var.

Haberin devamı 16.11.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP