Ligin son maçında haydi stada

Ligin son maçında haydi stada

15.12.2018 11:47:17

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor ligin ilk yarısının son maçında kendi sahasında Şile Yıldızspor ile oynamaya hazır.

Kendi saha ve seyircisi önünde ligin son maçına çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da Halil Uysal, Hüseyin Eray Karakaş ve Sercan Besler'in sakatlıkları devam ediyor.
Son haftalarda iç sahada ve deplasmanda puan kaybetmeyen Silivrispor kaybettiği puanların açısını çıkarmak için ligde ilk yarının son maçında karşılaşacağı Şile maçında mutlak üç puan arayacak. TFF 3. Lig 1. Grupta Play-Off oynamak isteyen Silivrispor üst sıralardan kopmamak adına içerde oynayacağı Şile maçından mutlak üç puan bekliyor.
Kendi sah ve seyircisinin desteği ile oynamaya hazırlanan takımda sakat oyuncuların dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Pazar günü Silivri Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak.

SİLİVRİSPOR TEMKİNLİ
Ligin ilk yarısının son hafta maçına çıkmaya hazırlanan Silivrispor grubunda 18 puana sahip ve sıralamada 12.sırada yer alıyor. Pazar günü karşılaşmaya hazırlandığı bir başka İstanbul temsilcisi olan Şile Yıldız takımı ise 24 puanla grupta 7.sırada yer alıyor. Silivrispor'un bu zorlu maçtan üç puan çıkardığında puanını 21 yapacak ve böylelikle üst sıralardaki rakipleri ile puan farkı da açılmayacak.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Metin Şen nerede?
Sonraki » Protez

YORUM YAP