Liderim Anaokulundan karne şöleni

Liderim Anaokulundan karne şöleni

25.06.2019 10:15:33

Özel Liderim Anaokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonunu Karne Şöleniyle taçlandırdı.

Özel Liderim Anaokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sonunda düzenlediği Karne Törenini şölene çevirdi. Anaokulu, Işıl Sezer'in müdürlüğünde, özel bir mekânda öğrenci ve velilerini kahvaltıda ağırladı.
Liderim Anaokulu minikleri, Karne Şöleni'nde renkli müzik ve dans gösterileriyle sahne alarak, anne ve babalarına mutlu ve heyecanlı anlar yaşattılar. Babalarıyla birlikte ettikleri dans, büyük ilgi gördü ve alkış aldı.
Eğlenceli ve coşkulu anların yaşandığı törende, minikler 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca verdikleri emekler sonucunda kaydettikleri gelişimlerinin yansıdığı karnelerini öğretmenlerinin elinden tebrikler eşliğinde aldı.
Hatıra köşesinde mutlulukla poz vermeyi de ihmal etmeyen Liderim Anaokulu öğrencileri, karne almanın sevincini yaşadı ve velileriyle paylaştılar.
Liderim Anaokulu Müdürü Işıl Sezer ve ekip arkadaşları, öğrencilerini tebrik ederek, yeni eğitim-öğretim yılında başarılarının devamını diledi. Sezer, çocuklarını sıcak ilgileriyle destekleyen ve Karne Şöleni'nde yanlarında olan velilerine de teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP