Liderim Anaokulu’nda yaz dolu dolu geçiyor

Liderim Anaokulu’nda yaz dolu dolu geçiyor

11.08.2018 10:00:30

Liderim Anaokulu'nun Yaz Programına katılan minik öğrenciler, yazı dolu dolu etkinliklerle geçirerek öğrenmeye devam ederken, keyifli ve eğlenceli anlar da yaşıyorlar.

Liderim Anaokulu Yaz Programı tüm hızıyla sürüyor. Kuantum olumlama tekniğinin hayata geçirilmesiyle Silivri'de bir ilke imza atan Liderim Anaokulu, öğrencilerine daha bir dizi etkinlik sunuyor.
Liderim Çocukları, deniz ve çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için İyilik Kulübü'nde görevlerinin başında.
Minik Kaplumbağalara bürünerek yaptıkları güreş yarışlarında bedensel koordinasyonlarını gerektiren Manipülatif becerilerini geliştiriyorlar.
Motivasyon ve dikkat becerilerini, el/göz koordinasyonlarını arttırma, işitsel algıyı geliştirme ve planlama, problem çözme, yorumlama ve yargılama becerilerini geliştiriyor, en sevdiklerini bireysel kitap çalışmalarında bulunuyorlar.
Akıl oyunları, matematik, renk sıralama, büyük-küçük kavramı, dikkat yoğunlaştırma, odaklanma, stratejik düşünme, öngörme, tasarlama, analiz etme, parça-bütün ilişkisi kurma, görsel algı ve hafıza geliştirme, zihinde canlandırma yetenekleri geliştiriliyor.
Kostüm partisi ve Pamuk Prenses Tiyatrosu, Sanat Atölyesi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden.
Survivor heyecanı Liderim Anaokulu'nda da yaşanıyor. Minikler, zorlu parkuru aşıyor. Aynı zamanda minik golfçüler yetişiyor.
Montessori etkinlikleri, Satranç, Binicilik dersleri Yaz Okulu Programında yer alan diğer etkinlikler.

Renginar SALİ

YORUM YAP