LİDER KÜÇÜKÇEKMECE DÖRT DÖRTLÜK

LİDER KÜÇÜKÇEKMECE DÖRT DÖRTLÜK

3.12.2018 09:28:00

İSTANBUL 1.Amatör Lig 3.Grupta lider Küçükçekmece spor ilk yarı deplasmanda 4-0 mağlup ettiği Eroğluspor'u rövanş maçında da 4-0 yenerek yenilgisiz olarak liderliğini sürdürdü.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda bugün oynanan maçta Küçükçekmece spor grubunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zeytinburnu Eroğluspor il ile karşı karşıya geldi. Konuk takımın daha çok kendi alanında ve savunma halinde kalarak direndiği maçı Küçükçekmece spor her iki yarıda attığı ikişer golle 4-0 kazanmasını bildi.

Maçta Küçükçekmecespor'a galibiyeti getiren golleri 25.Dakika Ayhan,33.Dakika Davut'un golleri ile ilk yarıyı yeşil beyazlılar 2-0 önde kapattı.

 Maçın ikinci yarısında skoru garanti altına alan Küçükçekmece spor 60.Dakika Semih ve 64.Dakikada penaltıdan Ahmet Kurşun gollü farkı dörtte çıkardı.

Son dakikalarda Küçükçekmecespor ataklarında ileri uç elemanları gol kaçırma yarışına girince maçta başka gol olmadı ve Küçükçekmece spor 3 puanı 4 golle alarak 10.hafta sonunda da liderliğini sürdürdü. Küçükçekmece spor -Eroğluspor mücadelesini 500 civarında sporsever izledi.

Lider Küçükçekmece spor oynadığı 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlikle 28 puan toplayarak liderliğini sürdürürken 27 puanlı İstanbul Gümüşhane spor ikinci sırda takibini sürdüren takım oldu.

YORUM YAP