LGS öncesi okullara denetim, Silivri Belediyesine teşekkür

LGS öncesi okullara denetim, Silivri Belediyesine teşekkür

30.05.2020 08:45:46

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi dolayısıyla ortaokullarda denetimlerde bulundu. Silivri Belediyesi tarafından köy okullarına yapılan Kütüphane ve Tiyatro Salonu hizmetleri için teşekkür ettiler

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve şube müdürleri, 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi ortaokullarda denetimlerde bulundu.

İlçe Müdürü Zekeriya Artar, Şube Müdürü Erdal Aslan merkez ve mahallelerimizdeki okulları ziyaret ederek Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirleri ve sınav ortamlarını yerinde denetledi.

İdarecilerle istişarelerde de bulunan yetkililer, okulların Liselere Giriş Sınavı'na hazır olduklarını paylaştılar.

SİLİVRİ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ayrıca köy okullarına Silivri Belediyesi tarafından yapılan Kütüphane ve Tiyatro salonlarını da görme fırsatımız buldu. Okulların imkânlarını artırmış olan bu önemli hizmetler dolayısıyla, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, “Eğitime yapılan her destek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP