Kutlu güçleniyor!

Kutlu güçleniyor!

28.03.2017 10:21:54

Toplu açılışlar için Büyükçekmece'ye gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Silivri ile ilgili çok önemli bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, açılış esnasında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'yu Erdoğan'a takdim etti. Cumhurbaşkanı Silivri'ye selam söyledi ve güçlü bir Evet beklentisini iletti.

AK Partinin üç önemli isminin yansıdığı fotoğrafı iyi okumak gerekir… AK Parti'nin kurucusu ve halen en önemli ismi Tayyip Erdoğan… Kutlu'yu ona takdim eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci… Açılışa İstanbul'un diğer 38 ilçe başkanının da katıldığını tahmin edersiniz. Temurci'nin hepsini de Cumhurbaşkanına takdim etmediğini de… Cumhurbaşkanının karşısında Kutlu'nun eli kalbinde (saygı, sevgi, hürmet, minnetin ifadesiyle), Temurci'nin ki AK Parti Silivri İlçe Başkanının sırtında; ‘arkandayım, seni destekliyor, koruyor ve güveniyorum' manasında il ve ilçe başkanı arasındaki bağı son derece bariz, güçlü görünüyor.

Cumhurbaşkanının yaklaşımı sıcak ve anlayışlı.                      

Bence de bu fotoğrafın anlamı “Rıfat Kutlu daha da güçleniyor”… Bu gücün muhafaza edilmesi, sekteye uğramaması için AK Parti'nin Silivri'de elde edeceği referandum sonucu daha da büyük anlam kazanıyor.

Sevginar SALİ      

YORUM YAP