Kutlu, ekibiyle mahalle mahalle dolaştı

Kutlu, ekibiyle mahalle mahalle dolaştı

16.11.2017 15:07:33

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, mahallelerde muhtarlarla bir araya gelerek istek ve şikâyetlerini dinledi, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. Mahalle mahalle gezerek sıkılmadık el bırakmayan Başkan Kutlu'ya; Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri Yusuf Köroğlu ve Harun Tüfekçi, Köy Koordinasyon Ekibi Başkanı Sami Barlas ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Yoğun bir haftayı geride bırakan Kutlu, peş peşe Büyükkılıçlı, Danamandıra, Çayırdere ve Beyciler Mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi. Yaptıkları ziyaretlerde kahvehaneleri ve esnafı da dolaşan Kutlu ve ekibi, gittikleri her yerde yakın ilgi gördü.

BÜYÜKKILIÇLI'DA HASBİHAL ETTİLER
AK Parti Silivri Teşkilatı, Büyükkılıçlı Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu ve vatandaşlarla yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Büyükkılıçlı sakinlerinin, istek ve şikâyetleri dinlenip, ortak çözümler arandı.

DANAMANDIRA'DAKİ TADİLAT İŞLERİ YERİNDE İNCELENDİ
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ekibinin bir diğer adresi Danamandıra Mahallesi oldu. Danamandıra Mahalle Muhtarı Cengiz Çelik'i ziyaret eden teşkilat mensupları, kahvehaneleri de dolaşarak halkla istişare etmeyi ihmal etmedi. Ziyaret kapsamında çalışmalarda son aşamaya gelen Danamandıra Spor Salonu soyunma odası tadilatı da yerinde inceledi. AK Partililer, ceketini çıkarıp ziyaretler esnasında karşılaştıkları Danamandıralı çocuklarla gazozuna futbol oynadı. Protokol üyeleri futbol karşılaşmasında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi. Karşılaşmanın ardından, her iki takım da hatıra fotoğrafı çektirerek bu anları ölümsüzleştirdi.

ÇAYIRDERE VE BEYCİLER ÜZERİNE SOHBET
Çayırdere Mahalle Muhtarı Mustafa Dönmez ve Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse ile de kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Kutlu ve ekibine, kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden muhtarlar, mahallelerindeki sorun ve sıkıntıları dile getirerek taleplerini de iletti.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP