Kutlu’dan Işıklar’a ağır suçlama

Kutlu’dan Işıklar’a ağır suçlama

19.10.2017 16:06:07

AK Parti Silivri İlçe Başkanı, Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi Rıfat Kutlu, Silivri Belediye Meclisi'nin III. Birleşiminde ağır bir suçlamada bulundu.

Rıfat Kutlu, belediyede toplanan bağış paralarının nereye gittiğini sordu. Silivri Belediyesi'nin alt katında yapılan bağışların resmiyete geçirilmediğinden şüphelendiğini söyleyen Kutlu, meclis kürsüsünden aynen şunları söyledi: “Belediyenin özellikle bağış noktasındaki rakamı çok yetersiz bulduğumu ve kaynağa da eksik geçirildiğini düşünüyorum. AK Parti Grubu olarak bunu araştıracağımızı özellikle bilmenizi istiyoruz. Çünkü Silivri'de karşılaştığım her iki vatandaştan biri muhakkak belediyenin alt katında bir bağışta bulunduğunu ifade ediyor.
Ya bağış veren vatandaşlar bize eksik rakam ifade ediyor ya da o verilen rakamlar resmi bağışa dönüşmüyor. Bununla da alakalı bu işin özellikle altını çizmek istiyoruz. Bu işin üzerine de gideceğimizi özellikle bilmenizi isterim. Bu manada bizim Silivri'mizin, vatandaşlarımızın faydasına, buradaki yurttaşlarımızın daha rahat bir ilçede yaşaması için yapacağımız her ne varsa biz bu mecliste bu hizmet döneminde AK Partili Meclis Üyelerimizle arkanızda durduk. Ama vatandaşlarımızın hak ve hukukunu, vatandaşlarımızın vergisini, vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmesi gereken rakamların başka bir tarafa finanse edilmesine de çok kati bir şekilde karşı çıkacağımızı özellikle bilmenizi istiyorum.”
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP