Kültür Sokağı’nda dolu dolu Kültür-Sanat

Kültür Sokağı’nda dolu dolu Kültür-Sanat

17.12.2018 10:16:11

Silivri Belediyesinin aylık hazırladığı kültür sanat takvimiyle Silivrililer kış aylarını da kültür sanat faaliyetleri ile dolu dolu geçiriyor.

Silivri Belediyesi Kültür Sokağı'nda, Kültür Merkezi'nin aylık hazırladığı etkinlik takviminde yer alan söyleşiden konsere, tiyatrodan sergiye birçok etkinlik ilgiyle takip ediliyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi ve Yaşar Kemal Sergi Salonu birçok usta oyuncu ve ünlü yazarı Silivrililer ile buluşturuyor. Silivrililer bu kış aylarını kültür ve sanatla dolu dolu geçiriyor.

DEV KADRONUN KOMEDİ PERFORMANSI BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Aralık ayı kültür sanat takviminde yerini alan ‘Annem 40 yaşında Babaannem 20' isimli tiyatro oyunu Silivrililerden tam not aldı. Necmi ve Nevin isimli karakterlerin küçük yaşta annelerini kaybetmesi ile başlayan, özgürce hayatlarını yaşamak isteyen gençlerin çözümü babalarını yeniden evlendirmekte bulduğu iki perdeli komedi oyunu izleyenleri güldürdü. Suzan Aksoy, Kemal Kuruçay, Ercümen Doğan gibi önemli tiyatro oyuncularının yer aldığı komedi performansı izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

ARAŞTIRMACI YAZAR BİÇİMOĞLU'NDAN KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ
Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda Silivri Belediyesi, Rotary Kulübü ve Rotaract Kulübü işbirliğinde, ‘Hayatımızı yönetebilmek elimizde mi?' konulu kişisel gelişim semineri gerçekleştirildi. Seminerde eğitimci, araştırmacı, yazar Derya Biçimoğlu tarafından; ‘Neden öfkeleniyoruz, öfkeyi kişilik analizi ve sevgi dilleriyle yönetmek mümkün mü? Bilinçaltı kayıtlarımızı değiştirmek mümkün mü?' başlıkları altında Silivrililerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak konuşmalar gerçekleştirildi.
Haber Merkezi

YORUM YAP