Küçükkaya’nın eserleri sanatseverlerle buluşuyor

Küçükkaya’nın eserleri sanatseverlerle buluşuyor

4.05.2017 11:43:46

İlçemiz değerlerinden Ressam Ömer Faruk Küçükkaya'nın Resim ve Fotoğraf Sergisi, dün ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Silivri Ortaokulu Görsel Sanatlar, Kültür Merkezi Resim bölümü öğretmeni ressam Ömer Faruk Küçükkaya'nın kişisel Resim ve Fotoğraf Sergisi açılışı dün Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda ilçe protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Dağaşan, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, okul yöneticileri ve birçok davetli açılışa katılarak Küçükkaya'nın heyecanını paylaştı.

PARTAL: EĞİTİM SADECE SINAVLARDAN İBARET DEĞİL, SANATI İÇERİYOR
Sergi açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Ali Partal, “Eğitim deyince aklımıza sadece sınav maratonu geliyor, ama eğitim çok geniş bir alan. İçerisinde bütün sanat dalları var. Tek taraflı değil. Ömer hocamızın bizim kadromuzda bizim için büyük kazanç. Bu yönden kendimizi şanslı görüyorum. Hayırlı olsun. İnşallah bundan sonraki sergilerde de beraber olacağız.” dedi.
Serginin açılış kurdelesi hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kesildi.
Yaklaşık 90 adet yağlı boya, fotoğraf ve karışık tekniklerin kullanıldığı eserler konuklar tarafından tek tek incelendi. Özellikle eski Silivri'yi yansıtan eserler tarihte yolculuğa çıkarırken, hayranlık uyandırdı. Ömer Faruk Küçükkaya, konuklar tarafından bol bol tebrik aldı. Büyük emeklerle yapılan sanatsal çalışmalar göz doldurdu.
Sergi, 7 Mayıs 2017 tarihine kadar açık kalacak.

Renginar SALİ

YORUM YAP