Kritik maçı kaybetti 2-1

Kritik maçı kaybetti 2-1

15.02.2018 09:34:53

TFF 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma umutları her geçen gün daha da zayıflayan Silivrispor, ligin 22. haftasında Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu.

Grubunda mutlak üç puan ihtiyacı olan Silivrispor çıktığı çorlu Pendik deplasmanından puansız döndü. Pendik İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi Silivri Kulüpler Birlik Başkanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan ile birlikte Başkan Akgün Duru takip etti. Maça hızlı başlayan Silivrispor 7.dakikada Barış Bakır'ın kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Serkan Gürses kafa vuruşu ile Pendik ağlarını havalandırdı ve skor 1-0 oldu. Bu golün ardından baskısını arttıran Silivrispor özellikle İsmail Düzgün ve Barış Bakır ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. Müsabakanın 41.dakikasında Silivri ceza alanı içinde oluşan karambolde Pendikli oyuncu Süheyl son vuruşunu yaptı ve topu ağlara yolladı durumu 1-1 oldu. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya ev sahibi Pendik hızlı başladı. Orta alanı eline geçiren Pendikli oyuncular oyunu istediği gibi çevirmeye başladı. Müsabakanın 75.dakikasında Silivrispor defansının arkasına atılan topu iyi takip eden Mehmet Alaattinoğlu durumu Pendik lehine 2-1 yapan golünü kaydetti. Bu golün ardandan toparlanan Silivrisporlu oyuncular oluna ortak oldu. Maçta özellikle son çeyrekte etkili olun Silivrispor aradığı golü buldu bulmasına ama maçın hakemi tarafından iptal edildi. Müsabaka bu skorla tamamlandı.

Stat: Pendik İlçe

Hakem: Mustafa Murat Oğuz, Orhan Fahlıoğulları, Çetin Öncel, Mehmet Türkmen

Pendikspor: Emre Aydın 8, Erol 8, Berk 8, Erdinç Pekgöz 8, Süheyl Çetin 8 (84′ Okan Yıldız 4), Fatih Cerlek 8 (65′ Erdem Koçal 5), Azad Filiz 8, Kudret 8 (68′ Mustafa Öztürk 6), Bahadır 8, Yaser 8, Mehmet 8

Silivrispor: Batuhan Ünsal 8, Yusuf Onur 7, Eşref 7, Ali 7, Barış 7, Yunus 7, Tolgahan 7 (84′ Ramazan Tarık 7), Serkan 7, Hüseyin Eray 7 (84′ Tufan Zahid 7), İsmail 7, Furkan 7 (67′ Sercan 7)

7

Goller: 7' Serkan Gürses (Silivri), 41' Süheyl Çetin, 75' Mehmet Alaeddinoğlu (Pendik)

YORUM YAP