Koza yolu çile dolu

Koza yolu çile dolu

24.04.2017 09:39:32
Silivri Koza Çiftlik Evleri olarak bilinen yol, yıllardır o bölgede yaşayanlara çile çektiriyor.
 
Silivri Koza Çiftlik Evleri olarak bilinen mevkide yıllardır devam eden yol sorunu mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Adeta patates tarlasına dönen yol, bir türlü yapılmıyor, yağmur yağışıyla birlikte oluşan çukurlardaki su birikintileri ise kazalara davetiye çıkarıyor. Yıllardır çözüm bulunamayan yol durumu nedeniyle araç sürücülerinin girmek istemediği bir güzergah haline gelen yol, ayrıca yayalara da yürümekte güçlük çektiriyor.
Yıllardır bekledikleri hizmeti alamadıklarını savunan vatandaşlar, “10 yıldır burada yaşıyoruz. Defalarca Silivri Belediyesi'ne, siyasi partilere müracaat ettik. Hiçbir zaman doğru dürüst bir çalışma yapmayacaklar mı? Talebimize cevap verilmemesi, bizlerde üvey evlat muamelesi gördüğümüz kanaatini oluşturmaktadır.” diyerek yetkililerin kökten bir çözüm bulmalarını istediklerini belirtti.
 
YOL YAPIMINI İBB Mİ ÜSTLENİYOR?
Silivri Belediyesi'nin görev sınırları içerisinde olan Silivri Koza Çiftlik Evleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerinin devreye gireceği öğrenildi. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Köy Koordinasyon ekibinde yer alan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Sami Barlas, önümüzdeki hafta içinde mevsimsel koşulların etkisiyle yıpranan yollarda pratik ve hemen uygulanabilir bir çözüm olarak göze çarpan stabilize çalışmalarıyla işe başlanacağını akabinde asfalt dökümü ile kapsamlı bir çalışma gerçekleştirerek kısa sürede vatandaşlara ulaşımda rahat bir nefes aldıracaklarını söyledi.
Hazal BAŞARAN
 

YORUM YAP