Koyuncuoğlu; “Rehavete gerek yok lig yeni başlıyor”

Koyuncuoğlu; “Rehavete gerek yok lig yeni başlıyor”

15.11.2018 12:54:27

Hafta sonu hayati bir galibiyete imza atan Silivrispor'da yönetim kurulu üyesi Orçun Koyuncuoğlu açıklamasında; “Rehavete kapılmaya gerek yok lig uzun bir maraton ve daha yeni başlıyor” dedi.

Kendi saha ve seyircisi önünde Karaköprü Belediyespor'u 2-1 yenerek lige adeta yeni bir başlangıç yaparak iç saha maç galibiyetini sürdüren Silivrispor'da yönetimden temkinli açıklamalar geldi. Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Koyuncuoğlu yaptığı kısa açıklamasında; “Kendi saha ve seyircimiz önündeki galibiyet serimizin sürmesi çok önemliydi. Karaköprü Belediyespor iyi bir takım ve bu takımı 2-1 yenerek üç puanı hanemize yazdırmamız da çok önemli bir başarıdır. İyi mücadele ettik, iyi direndik ve hak ettiğimiz bir üç puanı da aldık. Grubumuzda rakibimiz olan bir takımdan puan almak sevindirici. Oldukça tecrübeli ayaklara sahip ve bunu da sahada belli ediyorlar. Bir ara oyun disiplininden koptuk ve bu dakikalarda da rakip kalede golü bulduk ve maçı kazandık. Bizim bu zorlu maçı 2-1 kazanmamız çok önemli değil. Kazanmamız gereken hayati bir maçtı ve kazandık. Öyle rehavete kapılacak bir durum da yok. Lig uzun bir maraton ve devam ediyor. Bizim asıl maçlarımız daha yeni başlıyor. Deplasman fobimizi yendiğimizde hedefimize daha yaklaşmış olacağız.

GEBZE'Yİ DE YENMEMİZ ŞART

Bu haftayı BAY geçiyoruz ve sonraki hafta da Gebzespor deplasmanına çıkacağız. Hafta sonu Gebze takımını deplasmanda yenerek asıl çıkışımızı sürdürmemiz şart. Anca bu şekilde biz varız diyebiliriz. İyi bir takımız ve hala uyum sürecimiz devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP