Kotil yardım elini uzattı

Kotil yardım elini uzattı

14.11.2017 10:40:18

Şevket Kotil Vakfı Kurucusu ve Başkanı Şevket Kotil, geçtiğimiz günler Muhammed Yankın'ın akülü sandalye ihtiyacından haberdar olduktan kısa bir süre sonra temin ederek kendisine teslim edilmesini sağladı.

Hayırsever işadamımız Şevket Kotil, kendisine ulaştırılan yardım ihtiyaçlarından desteğini esirgememeyi sürdürüyor. Şevket Kotil Vakfı olarak sağlıktan, eğitime pek çok yardıma ihtiyacı olan vatandaşa yıllardır desteğini sürdüren değeri işadamı kısa bir süre önce haberdar olduğu Muhammed Yankı'nın akülü tekerlekli sandalye talebini de zaman kaybetmeden yerine getirdi. AK Parti Başkan Yardımcısı Arzu Erdoğan, ev ziyaretlerinde Silivri'de tanıştığı gencin en büyük arzusunun asker üniforması giymek olduğunu öğrenince bu isteğini yerine getirmek için elinden geleni yaptı ve gerçekleştirdi. Muhammed'in söz konusu arzusu yerine gelirken en önemli ihtiyacının da bir akülü tekerlekli sandalye olduğunu gören Erdoğan, bunun temini için araştırmalara başladı. Şevket Kotil Vakfı dolayısıyla genç adamın ihtiyacının karşılanması herkesi en Muhammed kadar mutlu etti.

ŞEVKET KOTİL VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Erdoğan, Muhammed'in akülü sandalyesine kavuştuğu an ile ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle paylaştı: “Evet eller, emekler ve gönüller birleşince muhteşem bir mutluluk çıkıyor ortaya. Muhammed'in bir akülü sandalyeye ihtiyacı vardı ve Kotil Vakfından rica ettik. Hayırseverimiz, Kotil Vakfının Kurucusu ve Başkanı Sayın Şevket Kotil ricamızı kırmayarak bize sandalyeyi teslim etti. Şevket Kotil'e sonsuz teşekkürler. Kotil Vakfı Yöneticileri Serkan Uçkun ve Ramazan Atabay ve sevgili Ömür Aslan'a da emekleri için çok teşekkür ederim...”

Sevginar SALİ

YORUM YAP