Kotil Vakfı’nın geleneksel iftar daveti gerçekleşti

Kotil Vakfı’nın geleneksel iftar daveti gerçekleşti

4.06.2018 15:27:58

Kotil Vakfı'nın Kurucusu hayırsever işadamı Şevket Kotil, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe protokolü ve dostlarını iftar davetinde ağırlama geleneğini bu sene de sürdürdü.

Cuma akşamı Garden Et Lokantasında düzenlenen iftara Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Ural, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Saral, Harun Tüfekçi, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Cerrahpaşa Doktorlarından Prof.Dr. Sait Gönen ve Prof.Dr. Hidayet Akdemir, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Geçmiş Dönem Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Şevket Kotil'in onursal başkanı olduğu Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Abdullah Azder ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile kurucu başkanı Esma Tüfekçi Zorer, Ramazan Atabay, Metin Kaya gibi isimler katılanlar arasındaydı.

Konuklarını bizzat karşılayan Şevket Kotil iftar daveti süresince de misafirleriyle tek tek ilgilendi. Kotil Vakfının düzenlediği iftar etkinliğinde oruçlar dualarla açıldı. Prof.Dr. Abdullah Aziz Bayındır bu sene de Ramazan sohbetiyle Kotil'in iftar davetine renk kattı.

KOTİL'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESJLARI

Verdiği iftar davetine iştirak eden konuklarına teşekkür eden Şevket Kotil, Ramazan'ın önemine işaret etti birlik, beraberlik mesajları verdi. Ramazan'ın bereketine vurgu yapan Kotil, bolluk, bereket ve mutluluk içinde nice bayramlar dileğinde bulundu, ülkemiz ve de tüm İslam alemi için barış ve huzur temennileriyle sözlerini noktaladı.

Misafirler, Şevket Kotil'e güzel evsahipliği için teşekkür ederek iftardan ayrıldı.

YORUM YAP