XXXXX

Kongre Heyecanı

Silivri’de CHP, AK Parti ve MHP kongreleri doğrultusunda siyaset sessiz, sakin şekil alıyor.

MHP’DE TÜRKYILMAZ
YENİDEN ADAY
MHP’de Şenol Türkyılmaz yeniden aday, Kan Demirkol ve Yasin Muratal isimleri de ilçe başkanlığı konusunda geçiyor.

ÇAVDAR HAREKETE GEÇTİ
AK Parti’de Metin Karakaş’ın yanı sıra Yetkin Çavdar’ın adaylığı söz konusu. Çavdar’ın, geçtiğimiz günler Mert Sultan Sofrası’nda verdiği iftara Saadet ve Refah Partisi dönemindeki arkadaşlarının yanı sıra AK Parti il genel meclis üyesi, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı duyumunu aldım.
Yetkin Çavdar, şansını denemekten vazgeçeceğe benzemiyor.

CHP’NİN AKIL ADAMLARI
“KANDEMİR KALSIN,
AMA SUSSUN” DEDİ!
Bir başka yemek daha verildi. Burada da ilçemizin önde gelen isimleri, CHP için masaya oturdu. Yılmaz Kandemir’in durumu değerlendirilerek Belediyede kalmasına, susması gerektiği ile birlikte karar verildi. Bence susmasına gerek yok, sadece neyi nasıl söyleyeceğini bilmesi yeterli. Bu kriterlere uyduğu zaman konuşmasından kimse rahatsız olmaz, bu durum sorun oluşturmaktan çıkar. Ama alıp da AK Partilileri karşısına, “Siz ne biçim muhalefetsiniz. Ben 5 yıl boyunca böyle mi yaptım size? Benden bir şey öğrenmediniz mi?” diye iktidara karşı hareket etmeleri konusunda teşvikte bulunması Belediye Başkan Yardımcısı Kandemir’e kalmadı kabul edelim…
CHP’lilerin toplantısına dönecek olursak; Sorunların aile içinde tartışılma zorunluluğu, çözümün bu noktada sağlanması gerektiği değerlendirilmiş.
Yemekte CHP’nin yeni yönetimi değerlendirilmiş ancak uzlaşma sağlanamamış.

Haberin devamı 22.08.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP