Kokpit Havacılık Lisesi’nden konser daveti

Kokpit Havacılık  Lisesi’nden konser daveti

6.08.2016 10:03:39

24 Eylül 2016 tarihli Koray Avcı Konserinin ana sponsoru olan İstanbul Kokpit Havacılık Lisesi tüm gençlere ve öğrencilere davette bulundu.

Silivri'de açılan ve 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye hazırlanan İstanbul Kokpit Havacılık Lisesi bir yandan öğrencilerin kayıtlarını alırken, diğer yandan da Silivri Sahili ve Büyükçekmece Sahili'nde kurulan stantlarla tanıtım programlarını sürdürüyor. Trakya bölgesinin ilk ve tek Havacılık Lisesi her geçen gün vatandaşlar tarafından daha da büyük ilgi görüyor.
Bölgemiz gençleri ve öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler de programlayan İstanbul Kokpit Havacılık Lisesi yönetimi, “Sesi Gülen Adam” olarak bilinen Koray Avcı'nın 24 Eylül 2016 tarihli Çerkezköy Amfitiyatro'da gerçekleştirilecek konserinin anasponsoru oldu.

BİBER: GENÇLERİ VE ÖĞRENCİLERİ KORAY AVCI KONSERİNE BEKLİYORUZ
İstanbul Kokpit Havacılık Lisesi Kurucusu Orhan Biber, gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: “İstanbul Silivri Kokpit Havacılık Lisesi olarak 24 Eylül Cumartesi günü Çerkezköy Amfi Tiyatro da gerçekleşecek olan Koray Avcı Konserinin anasponsoru olduk.
'Sesi Gülen Adam' Koray Avcının anasponsoru olmaktan Kokpit ekibi olarak mutluluk duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve gençlerimizi yeni eğitim-öğretim yılının ilk hafta sonunda gerçekleşecek böyle bir organizasyona katılımını ve desteklerini bekliyoruz.”
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP