Koçoğlu: Silivri’ye hak ettiği değeri kazandıracağız

Koçoğlu: Silivri’ye hak ettiği değeri kazandıracağız

1.11.2019 09:48:42

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu, Silivri'nin kurtuluş yıldönümü ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu, Silivri'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünü yayınladığı basın açıklamasıyla kaydetti.

“SİLİVRİ'MİZİ AYDINLIK BİR DÖNEME ULAŞTIRMA KARARLILIĞIMIZLA, ATA'MIZIN İZİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Koçoğlu günün anlam ve önemine ilişkin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yine bir 1 Kasım sabahı İstanbul'umuzun Avrupa'ya açılan kapısı olan güzel ilçemiz Silivri'nin düşman işgalinden kurtulmasının yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Silivri'mizi aydınlık bir döneme ulaştırma konusundaki kararlılığımızla, Ata'mızın izinden itinayla yürümeye devam edeceğiz.

Balkan Harbi sırasında işgal edilen Silivri'miz, 1 Kasım 1922 yılında düşman kuvvetlerinin geri çekilmesi sonucu özgürlüğüne kavuşmuş ve 1 Kasım günü Silivri'mizin kurtuluş günü ilan edilmiştir. Tarihi geçmişi Antik Çağa kadar dayanan, hep beraber huzur içinde yaşadığımız, doğup büyüdüğümüz Silivri'mizin kurtuluşunu bir kez daha kutladığımız bu kutlu günde, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

“SİLİVRİ'YE HAK ETTİĞİ DEĞERİ KAZANDIRMAK ADINA, HEP ÇALIŞTIK ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEYE DE KARARLIYIZ”

Silivri'miz, coğrafi, tarihi güzellikleri, denizi, tarımı, ormanları ve daha pek çok özelliği ile gerçekten muhteşem bir ilçe. Bu özellikleri ile Silivri'ye hak ettiği değeri kazandırmak adına, hep çalıştık çalışmaya devam etmeye de kararlıyız. Çünkü biz Silivri'mizi çok seviyoruz! Bu duygu ve düşüncelerle, Silivri'mizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 1 Kasım gününü en kalbi duygularımla kutluyorum!”

 

YORUM YAP