Koçoğlu: CHP’yi çoğaltmamız gerek

Koçoğlu: CHP’yi çoğaltmamız gerek

3.01.2020 11:11:55

5 Ocak ilçe kongresi öncesinde duygu ve düşüncelerini paylaşan Mümün Koçoğlu, “CHP oldukça cumhuriyet, CHP oldukça demokrasi, CHP oldukça aydınlık olacak, hak, hukuk, adalet her alanda ve sağlıklı biçimde işleyecek.
Eğitimle, bilimle, sanat ve kültürle, çalışarak, birleşerek CHP'yi çoğaltmamız gerek. CHP çoğaldıkça Türkiye büyüyecek, sorunlarından kurtulacak, gelişim gösterecek…
Ben bu düşünceler ile CHP İlçe Başkanlığına aday oldum ve ekibimi de bu anlayış çerçevesinde şekillendirdim. Yürüyeceğimiz doğrultu budur; takdir delegelerimizindir…” dedi.

“BİRLİK, DİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE SİYASİ HEDEFLERİMİZE GÜÇLÜ ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”
5 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek ilçe kongresine yönelik katılım davetinde bulunan CHP İlçe Başkan Adayı Mümün Koçoğlu,
“Silivri'de muhalefet, İBB'de iktidar ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye'nin umudu olan partimizi ilçemizde yeniden birlik, dirlik ve hoşgörü içinde siyasi hedeflerine güçlü adımlarla yürüyen bir yapıya kavuşturmak için çıktığımız bu değerli yolculukta tüm partililerimizi aramızda görmekten onur duyacağız” dedi.

“KIRGINLIKLARIM ÇOKTUR AMA KIRMAKTAN ÖZENLE KAÇINDIM”
Koçoğlu, ilçe yöneticiliğinden, meclis üyeliğine kadar ilçe başkan adaylıkları da dahil olmak üzere her daim adalet, hakkaniyet ve dürüstlük ilkeleriyle siyasi yolculuğunu yürümeye gayret ettiğini belirtirken, “Bile isteye kimseye bir yanlışımız olmamıştır, olmaz da. Ama siyaset çetin ve hengâmeli bir seferdir bu süreçte üzdüğümüz kırdığımız insanlar olduysa af ola… Her zaman yapıcı bir insan olmaya gayret ettim. Bu uğurda kırgınlıklarım da çoktur ama kalp kırmaktan hep özenle kaçındım” şeklinde konuştu.

“SİYASET BİR İDDİA İŞİ”
“Siyaset bir iddia işi” diyen Koçoğlu, bunu emek, özveri ve gayretle birleştirebilenlerin halkın gönlünde özel bir yere sahip olduğunu ve bundan aldıkları güçle toplumunun beklediği değişim ve iyileştirmelere imza attığını ifade etti.

“KONGRENİN KAZANANI CHP VE SİLİVRİ OLACAK”
“Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongrenin neticesinde inşallah CHP ve Silivri kazanacak. Delegelerimizin sağduyusuna inanıyor, göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” diyen Koçoğlu, kaybedecek vakit olmadığını, Türkiye'nin her zamankinden çok CHP'ye ihtiyaç duyduğu gibi CHP'nin de bu süreçte çalışmaya, ülkemizin ve kentimizin yarınlarını inşa etmekte sorumluluğunu arttırması gerektiğinin altını çizdi.

“ÖNCE GÜÇ BİRLİĞİ ARDINDAN DA SİYASİ ZAFERLER”
“Ya birleşerek kazanacak, ya da bölünmeye devam ederek kaybetmeyi sürdüreceğiz” diyen Koçoğlu, CHP için öncelikle güç birliği ardından da siyasi zaferler vurgusunda bulundu ve “Tüm Silivrililerimizi 5 Ocak'ta Palmiye Düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz kongreye davet ediyorum. Birlikte daha güçlü ve umutlu oluruz. Cumhuriyet Halk Partisi dün olduğu gibi gelecekte de Türkiye'nin aydınlık yarınlarının sadece mimarı değil güvencesi de olmayı sürdürecek. CHP bir siyasi geleneğin adı olmanın ötesinde bir yaşam biçimi bir bakış açısı meselesidir. CHP oldukça cumhuriyet, CHP oldukça demokrasi, CHP oldukça aydınlık olacak, hak, hukuk ve adalet işleyecek.

“CHP'Yİ ÇOĞALTMAMIZ GEREK”
Bu yüzden eğitimle, bilimle, sanat ve kültürle, çalışarak, birleşerek CHP'yi çoğaltmamız gerek. CHP çoğaldıkça Türkiye büyüyecek, sorunlarından kurtulacak, gelişim gösterecek…” diyerek açıklamalarını noktaladı.

Sevginar SALİ

YORUM YAP