Koçer: Yapacak çok işimiz var

Koçer: Yapacak çok işimiz var

26.01.2018 10:16:01

Kendisinin ve ekip arkadaşlarının mücadelesini sekteye uğratmak için kara propaganda yöntemlerini kullananlara önemli mesajlar veren SİBESO Başkanı ve yeni dönem adayı Nuray Koçer, esnaf ve sanatkârlara seslendi. “Bizleri yıldırmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Aşk ve iştiyakla hizmet vermeye devam etmeye hazırız. Güçlü temsil, güçlü yönetim için desteklerinizi bekliyorum.” dedi. 

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası için yapılacak başkanlık seçimlerine sayılı günler kala taraflar son kozlarını oynuyor. Son düzlüğe giren mevcut Başkan ve yeni dönem adayı Nuray Koçer, yüksek motivasyon sahibi ekip üyeleri ile rehavete kapılmadan istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini bildirdi. Ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği destek turu kapsamında Silivri Avcılar Atıcılar ve Spor Kulübü Derneği ile Ekmek Üreticileri Federasyonu'na ziyarette bulunan Koçer, başkanlık yarışının en kritik dönemecinde Hürhaber'e değerlendirmede bulundu.

“VİCDANIMIZ ÇOK RAHAT”
Esnaf ve sanatkâra dokunan, esnaf ve sanatkarın da kendilerine kolayca ulaşıp dokunabildiği bir dönemi geride bıraktıklarını söyleyen Koçer, adaylık bir araç mıdır yoksa amaç mıdır sorusuna yanıt getiren bir açıklamada bulundu. “Geriye dönüp baktığımızda keşke ile başlayan cümleler kurmuyoruz” diyen Koçer, devamında şunları söyledi: “Herkese eşit, adil ve tarafsız hizmet götürmenin özeni içinde hareket etmiş olmanın vicdan rahatlığını yaşıyoruz. Geçmişin ve bugünün sahnesinde olup bitenlerden tecrübe olarak istifade ettik, yaralarımızdan dersler çıkarıp sorumluklarımızla yüzleşerek, elimizi taşın altına koymaktan çekinmeden, vizyoner bir bakış açısıyla çok kıymetli esnaf ve sanatkâr kardeşlerimizin hak ve çıkarlarını savunduk, yaşam düzeylerini ve çalışma koşullarını geliştirmeyi önceledik.

“BİZİ KIŞKIRTMA ORTAMININ İÇİNE ÇEKMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEDİK”
Bizleri yıldırmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Bizi kışkırtma ortamının içine çekmek isteyenlere fırsat vermedik, bu noktada ekip arkadaşlarımla birlikte fevkalade sağduyulu ve olgun bir duruş sergilediğimize inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de vakar duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz.
Sabır ve sebat ile yolumuza devam ederek, toplum barışı ve huzurunun korunması için üzerimize düşenleri yapmaya büyük özen göstereceğimizin bilinmesini isterim. Her daim tevazu içinde yeni kazanımlar için işimize yoğunlaşacağız.

“ENERJİMİ ÇALMAYA KALKIŞANLAR BİLSİNLER Kİ SİNSİ EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLAR”
Makamlar gelip geçicidir, mühim olan hizmet edebilmektir, insanlar üzerinde iyi bir izlenim bırakmaktır. Esnafın içinden gelen biri olarak gücümü dünyevi ihtiraslardan değil, sahip olduğum kimliğim ve değerlerimden alıyorum. Kendimle ve hayatla barışık olarak yaşamam, hedeflerime giden patikalarda tökezlemeden ve sağlam adımlarla ilerleyişim bazı çevreleri rahatsız etti. Enerji olarak beni aşağıya çekmek isteyenler bilsinler ki bu sinsi emellerine asla ve asla ulaşamayacaklar! Biz samimiyetimizle, candanlığımızla, sıcakkanlılığımızla, sevgimizle, saygımızla biliniriz ki hayattaki en güzel eylemin de insanlara güler yüzle ve hoşgörüyle yaklaşmak olduğuna can-ı gönülden inanırız.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Allah'a şükürler olsun ki esnaf ve sanatkârlarımızın beklentilerini akamete uğratacak tek bir adım atmadık. Şundan herkes emin olsun; alnımız ak, başımız dik. Birlik ve beraberliğimizi zedelemeden, hizmet yarışında geri adım atmamak üzere yürüyüşümüze emin adımlarla devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkârımıza söz verdik, daha yapacak çok işimiz var. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu, 28 Ocak Pazar günü, Mega Silivria Düğün Salonu'nda yapılacak. Toplantı saat 10.00 itibariyle başlayacak. Aşk ve iştiyakla hizmet vermeye devam etmeye hazırız. Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkârlarımızdan güçlü temsil, güçlü yönetim için destek bekliyorum, Pazar günü yapılacak Genel Kurul'da oy kullanmaya davet ediyorum. Hepinizi en içten duygularımla, dostlukla, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP