Koçer, üye listelerini Çalış’a teslim etti

Koçer, üye listelerini Çalış’a teslim etti

21.11.2017 16:21:09

Oda veya STK seçimlerinin en sancılı tarafı yönetimlerin, aday olanların üye listelerine erişimini engellemesi konusu oluşturur. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, kısa bir süre önce resmen adaylığını ilan eden Alparslan Çalış'a oda listelerini tereddütsüz ve istediği anda teslim etti.

28 Ocak 2019 tarihinde oda seçimine giden Esnaf ve Sanatkarlar'a adaylığını açıklayan Alparslan Çalış'a, mevcut başkan Nuray Koçer üye listelerini teslim etti.

Şeffaf yönetim iddiasından taviz vermediklerini belirten Koçer, “Demokrasiye yakışan bir yarış olsun. Üyelerimizin güven ve takdirini en çok hak eden kazansın” dedi.

ÇALIŞ, TEŞEKKÜR ETTİ

Çalış, geçtiğimiz hafta adaylığını açıkladıktan sonra bugün de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i ziyaret ederek üye listelerini talep etti ve aldı. Oda Başkanlığına aday olan Alparslan Çalış, "SİBESO üye listesini Başkan Nuray Koçer'in elinden teslim aldık ve seçim çalışmalarına başladık. Göstermiş olduğu nezaket ve ince davranışından dolayı kendisine yönetim kuruluna şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim. Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Esnaf ve Sanatkarların başkanlığı ve yönetimi için şimdilik iki listenin adaylığı ve yarışı söz konusu.

 

YORUM YAP