Koçer, güven tazelemeyi amaçlıyor

Koçer, güven tazelemeyi amaçlıyor

7.12.2017 15:57:25

Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 28 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek genel kurulunda Alparslan Çalış'ın listesi ile yarışarak güven tazelemeyi amaçlayan Nuray Koçer, Hürhaber'e seçim sürecini değerlendirdi.

2 Mart 2014 seçimlerinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 5 aday adayı arasından sıyrılarak Başkanlığa seçilen Nuray Koçer, 28 Ocak 2018 tarihinde Mega Saray'da yapılacak genel kurulda güven tazelemeyi hedefliyor.

AGU VE ARSLAN, KOÇER'İN EKİBİNE KATILIYOR
Yönetiminde zorunlu olan durumlar dışında bir değişikliğe gitmeyi düşünmediğini belirten Koçer, “İstifa eden bir denetleme kurulu üyemiz ve yurt dışına giden yönetim kurulu üyemizin yerine yeni isimler alacağız. Ergun Agu ve Şafak Arslan esnaflarımız yönetim ekibimize katılacak yeni isimler” dedi.

“ESNAFIN İKİ YAKASINI BİR ARAYA GETİRDİK”
Geride bıraktığı 4 yıllık görev süresini değerlendiren Koçer, “Bu yola plan ve proje ile çıkmadık! Hizmetimizin temeline insanı koyduk. Kapımızı esnaflarımıza sonuna kadar açtık ve asla kimseye hiçbir zaman kapatmadık. Kimseyi ötekileştirmedik; esnaflarımızın iki yakasını bir araya getirdik, küskünlükleri ortadan kaldırdık. Herkese eşit şekilde hizmet etme imkanını üyelerimize sunduk, büyük/küçük demeden her birinin önünde ceketimizi ilikledik…” şeklinde konuştu.

“ÜYELER SADECE YÖNETİME DEĞİL ODAYA DA SAHİP ÇIKTI”
Çok zor şartlarda görev yaptıklarını belirten Koçer, “4 sene içinde 5 seçim yaşadık. Her seçim atmosferinde esnafın sırtına bir kambur biner bilirsiniz. Parası olan değil ama borçsuz bir oda yönetimi teslim aldık. Üyelerimiz genel kurulda bizleri göreve getirerek sahip çıktıkları gibi yönetimimiz zamanında da odaya aynı yaklaşımlarını sürdürdüler. Yıllarca odanın kapısını açmayan üyelerimizi kucakladık, barıştırdık, kaynaştırdık” dedi.

“ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ”
Kurumlar arası işbirliği ve anlayışı asla terk etmediklerini belirten Koçer, üyelere avantaj sağlayacak her tür çalışma fırsatını değerlendirdiklerini söyledi. “Eleştirilere de açığız. Bir hatamız varsa düzeltmemiz için söylenmesi taraftarıyız. Gerekirse özür dilemesini de bilirim, yanlıştan muhakkak dönerim, kasıtlı ve art niyetli bir yaklaşım içinde olmamız mümkün değil.”

“ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK”
Odaya ait Çanta Kınalı Çağdaş Kent'teki daire satışı ile ilgili spekülasyonları değerlendiren Koçer, “Bu ve diğer tüm işlemler hakkında iki aya yakın odamızda müfettiş incelemelerde bulundu. Sonucu da ilgili kurumlara ilettiler. Anlımız ak, başımız dik. Odamızın tüm işlemleri resmi kanallarla yürütülür. Gelen giden paralar, ödemeler banka aracılığıyla yapılır. Hesabını veremeyeceğimiz tek bir işlem veya kuruş yoktur; tüm açık yüreklilikle bunu söyleyebilirim.

“İSTANBUL'DA 152 ODA ARASINDA ÖRNEĞİZ”
İstanbul'daki 152 oda arasında bizim odamız örnek teşkil edecek nitelikte. Üyelerimiz gibi, çalışanlarımızın da haklarını gözetir gereğini yaparız. Bizden önce odaya ve esnaflara hizmet eden herkese teşekkür eder, emeklerine sahip çıkarız” diyerek yönetim anlayışını ifade etti.

“KRAVATIMIZI ÇIKARTMIYORUZ, CEKETİMİZİ İLİKLİYORUZ”
Alparslan Çalış'ın “Kravatımı çıkartıyor, esnafın hizmetine giriyorum” iddiasını da değerlendiren Koçer, “Biz kravatımızı çıkartmıyoruz. Ceketimizi ilikleyip, görevlerimize kaldığımız yerden, ilk günkü aşkla, daha da büyük bir heyecanla devam etmek için güven tazelemek istiyoruz. Ben bir başıma hiçbir şey yapmadım; ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladık, çok da güzel işler başardık. Esnafımızın mutluluğu, huzuru her şeyin üstünde. Eksikliklerimiz, hatalarımız da olmuş olabilir ama hiç biri art bir niyetin, kastın sonucu değildir. Bizi bilen de bunun farkında sanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hassas bir mevzu
Sonraki » Ziraatçılardan moral ziyareti

YORUM YAP