Koçer’den önemli çağrı

Koçer’den önemli çağrı

11.05.2017 09:54:32

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, esnafların daha fazla mağduriyet yaşamaması için yetkililere acil ve önemli bir çağrıda bulundu.

Özelikle İSKİ'nin ve yer yer BEDAŞ, Türk Telekom ile diğer farklı kurumlarımızın Silivri'nin birçok bölgesinde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarının esnaflara mağduriyetler yaşattığı ile ilgili yoğun şikâyetler aldıklarını ve bizzat gözlemlediklerini belirten Koçer, “Özellikle küçük esnaflarımız için aylar, haftalar olarak uzayan çalışmalar ciddi bir iş ve gelir kaybı olarak yansıyor. Çalışmaların daha seri ve düzenli şekilde, eksiksiz yapılması ile ilgili İSKİ, İBB yetkilerine çağrıda bulunmak istiyorum. Esnaflarımızın bu sıkıntısının takibini Silivri Belediyesi ile AK Partili yetkililerin de görev bileceğinden eminim.

“ÇALIŞMALAR DAHA KOORDİNELİ BİLİNÇLİ VE SERİ YÜRÜTÜLMELİ”
Özellikle sahil bölgesi ve çarşıya çıkan yolların haftalarca kapalı kalması yaz sezonuna umudunu bağlayan esnaflarımızı ciddi şekilde endişelendirmekte. Ekonomik sorunlar herkesin malumu, esnafımızın sırtına ayrı yükler bindirmek gerekli. Evet, herkes işini yapacak ve belli kısıtlamalar gerekirse getirilecek ancak daha koordineli ve bilinçli, seri işleyiş zorunluluk olarak gündemimizde.

“ESNAFIMIZ ANLAYIŞ VE DESTEK BEKLİYOR”
Esnaf Odası olarak gerekli girişimleri başlattık, başvurularda bulunduk. Ancak esnafımızın derdi sadece oda olarak bizlerin sorumluluğunda değil… Tüm yerel yönetim yetkilileri ve yatırımı gerçekleştiren kurumların sorumlularına, siyaseti hizmet yarışı olarak benimseyen politikacılarımızdan anlayış ve destek bekliyoruz.

“ÇOK DAHA GÜZEL VE MUTLU BİR SİLİVRİ'Yİ BİRLİKTE İNŞA EDEBİLİRİZ”
Esnaflarımızın mağduriyeti ekonomik damarları kesilen bir ilçe demek; bu sorun aşılmadan Silivri'nin iyi olmasını, gelişmesini beklemek boşuna. Tüm ilgili ve yetkilileri esnaf ve sanatkârlarımızın şikâyetlerine duyarsız kalmamaya davet ediyorum. Ve inanıyorum ki birlikte hareket edersek, birbirimizin hak ve hukukunu önemsersek ve de her birimiz elinden geleni yaparsa çok daha güzel bir Silivri'de, daha mutlu ve halimizden memnun yaşarız. Konuya duyarlılıkla yaklaşan, herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sektör gelişmeleri değerlendiriyor...
Sonraki »

YORUM YAP