Koçer’den 3. Dönem hazırlığı

Koçer’den 3. Dönem hazırlığı

19.11.2021 12:35:27

2014 yılından bu yana Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık görevini sürdüren Nuray Koçer, 2018'de güven tazelemesinin ardından 3. Dönem için yeniden aday.

Mart 2014'te zorlu bir seçim maratonundan galip çıkarak Silivri'deki esnaf ve sanatkarların Başkanı olmaya hak kazanan Nuray Koçer, üçüncü dönem için yeniden aday olduğunu ifade etti. İlk seçiminde 595 oy kazanan Koçer, Ocak 2018'de oylarını 1410'a katlayarak güven tazeledi ve göreve devam yetkisini kazandı.

İlk ve ikinci seçimlerinde güçlü rakipleri bulunan Koçer, üyelerinin desteğiyle yetki süresini arttırırken üçüncü döneme hazırlık içinde.

KOÇER: ESNAF VE SANATKARIMIZ VELİNİMETİMİZ

Herkesi kucaklayan ve üyelerinin her zaman yanında olma gayretiyle dikkat çeken Koçer, “Görevde bulunma amacımız ve kimlerin sayesinde bulunduğumuz yere geldiğimizi asla unutmuyoruz. Bir esnaf için müşterisi nasıl ki velinimetiyse, esnaf da bizim için aynı konumda. Onların acı ve mutlu gününde, zorda ve iyi vakitlerinde Oda olarak her zaman yanlarındayız.

“GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Tüm dünyayı kasıp kavuran bir salgın ve onun etkisinde yaşanan ekonomik olumsuzluklar herkes kadar esnafları da etkiledi. Ancak karamsarlığa geçit vermeyeceğiz. Gerekirse küllerimizden doğup, yoktan var ederek, birlik ve dayanışma içerisinde her türlü zorluğu aşacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın dirayetini test eden ne ilk ne de son kriz yaşadığımız. Bunu da aşacak, güçlenerek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUM YAP