Kocabaş: Bu ülkenin kaynaklarıyla varız

Kocabaş: Bu ülkenin kaynaklarıyla varız

1.06.2019 12:47:39

Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyaretinde hükümete övgüler düzerek, “2023, 2053, 2071 hedefleriniz için elimizden geleni yapacağız. Bu ülkenin kaynaklarıyla varız. Devletimiz büyüdükçe bizim de büyüyeceğimiz bir gerçek. Allah milletimizi ve devletimizi inşallah her alanda muzaffer kılar” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mayıs Cuma günü Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Soylu'ya ziyarette AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve Silivri Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Filiz Güler eşlik etti.

“YERİMİZ DAR AMA GÖNLÜMÜZ GENİŞ”
Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, Bakan Süleyman Soylu'yu ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kocabaş, şunları söyledi: “Sizi derneğimizde ağırlamaktan duyduğumuz onuru söylemek isterim. Yerimiz dar ama gönlümüz geniş. Sizi en kalbi duygularla selamlıyor ve hoş geldiniz diyorum.

“TERÖRLE MÜCADELEDEKİ CANSİPERANE ÇALIŞMANIZ İÇİN MÜTEŞEKKİRİZ”
Sayın Bakanım siz milletimizin çok sevdiği bakanların en başında geliyorsunuz çünkü biliyoruz ki söyleyeceklerinizi yüreğinizden süzerek dilinizden dökersiniz. O yüzden de vatansever halkımızın hislerine tercüman olursunuz. Terörle mücadelede sizin Bakan olmanızla birlikte çok önemli sonuçlar alınmaya başlandı. Görüyoruz ki nefes alamıyorlar. Dökülen mübarek şehit kanlarımızın bir damlasını yerde bırakmıyorsunuz. Bu cansiperane çalışmanız için de müteşekkiriz. İnşallah bakanlığınız süresinde de bu adi beladan kurtulacağız. Biz öyle temenni ediyoruz. Tabi omuzlarınızdaki yükün de farkındayız aslında. Oruçlu ağızlarımızla eğer kabul edilecek bir duamız olacaksa Allah o aslan parçası asker ve polislerimizi kör kurşunlardan esirgesin diyoruz. Ayaklarına çakıl parçası bile batmasın diye bu mübarek günde dua ediyoruz.

“BİZ HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”
Sayın Bakanım biz Silivri SİAD olarak hep devletimizin yanındayız. Davos'ta Cumhurbaşkanımızın yanındaydık. Davos'tan gelip vatan topraklarına bastığı andan itibaren de yanındaydık. 15 Temmuz'a darbe diyenlere daha hemen ertesi gün ‘Hafifletmeyin, bu düpedüz işgal girişimi!” diye cevap verdik ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yine yanında olduk. Irak'a, Suriye'ye girdiğimizde yine Cumhurbaşkanımızın yanındaydık. Ekonomik, emperyalist ataklarda da hep Cumhurbaşkanımızın yanında olduk. Bu çıkışlardan en çok etkilenen grupların başında da biz geliyoruz. Ama biz devletimizi karşılıksız seviyoruz ve yanındayız. Tek bir vatanımız ve kadim bir devletimiz var. Hepsinin üzerinde de dalgalanan tek bir bayrağımız var ve ilelebet de var olacağına inancımız var. Bu sebeple biz Silivri SİAD olarak devletimizin yanındayız.

“BU ÜLKENİN KAYNKAKLARIYLA VARIZ”
2023, 2053, 2071 hedefleriniz için elimizden geleni yapacağımızı tekrar söylemek isteriz. Bu ülkenin kaynaklarıyla varız. Devletimiz büyüdükçe bizim de büyüyeceğimiz bir gerçek. Allah milletimizi ve devletimizi inşallah her alanda muzaffer kılar.

“SEÇİMDEN SONRA MÜSAİT BİR ZAMANINIZDA SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUZ”
Sayın Bakanım bazen içerlediğimiz durumlarda oluyor. Biz bir ilçe SİAD'ıyız ama aslında Türkiye ihracatının %2'sine yakınını yapan önemli bir bölgeyiz. Bunu özellikle onur duyarak söylemek istedim. Bazen bizim de bir takım sorunlarımız oluyor. Biz ülkemizin halleriyle hallenen bir SİAD'ız. O yüzden taleplerimizin de görüşlerimizin de zaman zaman dikkate alınması ve sorunlarımızın özellikle çözüm yolunda bir takım eksiklerin olduğunu görüyoruz. Sayın Bakanım inşallah seçim sonrasında sizin de uygun olduğunuz bir zamanda sorunlarımızı sizinle paylaşmak isteriz. Bugün bin aydan daha değerli Kadir Gecemizi idrak edeceğiz inşallah. Ramazan Bayramımız da yaklaşıyor, hem sayın bakanlarımıza hem de sayın Cumhurbaşkanımıza sizin aracılığınızla selamlarımızı iletmek isteriz. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.”

DERNEK ÜYELERİ, KENDİLERİNİ TANITTI
Başkan Kocabaş'ın ardından derneğin yönetim kurulu üyeleri Bakan Soylu'ya kendilerini ismen tanıttı, kısaca yaptıkları işleri anlattı.

Kocabaş'ın ardından konuşan Bakan Soylu ise iş insanlarına İstanbul seçimlerinden Türkiye'deki darbelere, terörle mücadeleden ekonomiye kadar geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulundu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP