Koç: Mevcut cefa çeker, geçmiş vefa bekler!

Koç: Mevcut cefa çeker, geçmiş vefa bekler!

11.03.2019 11:26:37

AK Parti geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanlarından Orhan Koç'un, birlikte görev yaptığı isimlerin katılımıyla düzenlediği toplantıya Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ve AK Parti Milletvekili de katıldı.

“2015-2018 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanı olarak birlikte görev yaptığım yönetimlerim, mahalle başkanlarım, komisyon üyelerimin katılımlarıyla çay sohbeti ederek, geçmişten ve günümüzden konuşma, hasbihal etme fırsatı bulduk. Açığa çıkması gerektiği halde bastırılmasına seyirci kalamayacağım "enerji" yi hala bünyelerinde barındırıyor olmaları beni çok mutlu etti.
Çay sohbeti niteliğinde dar kapsamlı olarak yaptığımız programımızı teşrifleriyle onurlandıran İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'ya, Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz'a, İl Başkan Yardımcımız Fatih Yılmaz'a, İl Yöneticimiz Abdullah Gül'e, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kardeşim Şafak Karabina'ya ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
AK Parti haysiyetinin şuuru her zaman şu olmuştur; mevcut cefa çeker, geçmiş vefa bekler. Cefasının arkasına saklanarak, vefayı ötelemek bu ocağa ait bir tutum değildir. Vesselam.”

Haber Merkezi

YORUM YAP