Koç: Eski değil yeni sorunu var!

Koç: Eski değil yeni sorunu var!

22.11.2019 10:49:33

AK Parti'de eski yaklaşımına Orhan Koç'tan yeni yorumu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yaptı. Partinin merakla beklenen kongre takvimine dair bilgi veren Genel Başkan, eski partililer tartışmasına da değindi. AK Parti zirvesinde yankılanan eski yeni tartışması Silivri'de de karşılık buldu.

İLÇE KONGRELERİ ŞUBAT'TA
AK Parti 7. Olağan Kongre sürecinin takvime uygun şekilde sürdürdüğünü ve aralık ayında belde kongreleriyle sürecin başlayacağını belirten Erdoğan, şubat ayıyla birlikte ilçe kongrelerine geçileceğini ifade etti. Yaz sonuna doğru il kongrelerinin başlatılacağını ve yıl sonuna kadar da tamamlanacağını aktaran Erdoğan, AK Parti'nin dinamik bir yapı niteliği taşıdığını, yeni görev alanların ve görev değişikliği yapanların da bu dinamizmin bir parçası olduğunu kaydetti.

ERDOĞAN: AK PARTİ'DE “ESKİ” DİYE BİR KAVRAM YOK
İl Başkanları toplantısındaki konuşmasında AK Parti'de "eski" diye bir kavram olmadığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Partimizde sadece görev değişikliği olur. Teşkilatlarımızda, belediyelerimizde, Meclisimizde sorumluluk üstlenmiş tüm arkadaşlarımızla, farklı konumlarda birlikte çalışmayı sürdürüyoruz. Görevine devam edecek ve değişecek teşkilatlarımızla ilgili çalışmalarımızı belirli bir safhaya getirdik.
Bu süreçte istifa ederek teşkilatlarının yeniden yapılandırılmasına katkıda bulunan kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Yeni görev alan kardeşlerime de şimdiden muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah bu süreci tam bir dayanışma içinde, kardeşlik hukukunu gözeterek başarıyla yürüteceğiz."

KOÇ: AK PARTİ'DE “YENİ AK PARTİLİLER” SORUNU VAR
Erdoğan'ın, “AK Parti'de ‘eski' diye bir kavram yoktur. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Partimizde sadece görev değişikliği olur” açıklaması Silivri'de de yankılandı. Geçmiş dönem Silivri Gençlik Kolları Başkanlarından Orhan Koç, konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: “AK Parti'de "Eski AK Partililer" sorunu yok ki; yoluna kurban Reis'im, AK Parti'de "Yeni AK Partililer" sorunu var. Belirli bir zümre tarafından komuta edilen, biatçı "Yeni Ak Partililer" sorunu... Sevginar SALİ

YORUM YAP