Koç, AK Parti yönetimini bombaladı!

Koç, AK Parti yönetimini bombaladı!

3.08.2020 14:09:20

AK Parti geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanlarından Orhan Koç, ilçe yönetiminin bayram süreci pasifliğinden girdi, dar kadro yönetim anlayışından çıkarak “Amacınız ney kardeşim!? Derdiniz ney ya sizin!? Utanmıyor musunuz!?” diye sordu.

Belediye Başkanı ve MHP'nin diğer yandan CHP'nin bayram programları ışığında AK Parti'deki bayram sessizliğine isyan eden geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, mevcut parti yönetimine “Size yazıklar olsun!” diyerek eleştirilerini sıraladı. “Dalga geçer gibi; diğerlerinin köy köy, mahalle mahalle dolaştığı yerde yine video şeysiyle teşkilat bayramlaşması!
Amacınız ney kardeşim!? Derdiniz ney ya sizin!? Utanmıyor musunuz!? Kendini milletin üstünde gören, gönül yıkan, hizmete yönelmek yerine dar kadroculuk yapan AK Parti teşkilat mensubu olamaz!" diyerek sert bir biçimde tepki gösterdi.

Koç, devamında sosyal medya hesabından ‘dar kadro' eleştirisini şöyle örnekleyerek sürdürdü: “Yürütme Kurulu Selimpaşa, 2. ... , 3. Selimpaşa, 4. Selimpaşa, 5. ..., 6. ..., 7. Selimpaşa.

Yönetim kurulu üyelerinde 2 tane daha "Selimpaşa'dan" var.

Meclis Üyeleri; 2. Selimpaşa, Sırasını bilemediğim (9. sıra olabilir) bir "Selimpaşa" daha var.

Ben dün ne yazdım "hizmete yönelmek yerine dar kadroculuk yapan Ak Parti teşkilat mensubu olamaz" bu söz R. Tayyip Erdoğan'ın sözü, benim değil.

Peki kardeşim bu ney şimdi dar kadroculuk değil mi?

İlk 7 de 4 Selimpaşa... Bu arada ben ne Selimpaşa'ya ne de belirttiğim sıralardaki arkadaşlara karşı değilim, hepsi şahsında kıymetlidir. Ben Partimin anlayışında bir değişiklik olmadığını biliyorum. Burada zihniyet fukaralığı yok mu? Burada daraltma çabası yok mu? Bu anlayışla nasıl güçleneceğiz? Nasıl bir, iri, diri olacağız?

Ak Parti İl ve İlçe başkanlıkları hizmet etme yeridir. Bürokrasiye tayin yapma, adam attırma, ayak kaydırma yeri değil!

Bir de bari 8 tane Selimpaşalı bir araya gelip Selimpaşa'da bayram ziyareti yapsaydınız. Hakkını verseydiniz bari Selimpaşa Mahallemizin...”

YORUM YAP