XXXXX

Kızılay Gümüşyaka Nın Silivri Yle Tanışması Fiyasko

Ağustos ayını da yarıladık bugün itibariyle…
Yeni bir haftaya başlarken, kuşkusuz geride bıraktığımızın izlerini öncelikle değerlendireceğiz…
Türk Kızılayı Gümüşyaka Şubesi’nin, hafta sonu anlamlı bir etkinlik ile Silivrililerle tanışması beklenirken süreç büyük ölçüde kötü organiza-syona kurban gitti. Etkinliğin doğru düzgün duyurulamaması, programın kötü hazırlanması, tam bir muammaya dönen bilet satışları ve bunun gibi bir çok konu akıllarda soru işareti olarak kaldı.
Kızılay Şube Başkanı Engin Erkuş, düzenlenmeye çalışılan etkinlik ile hiçbir alakaları olmadığını söylüyor. Nezaketen sadece katılmış. Bir yardım konserinden hem de Kızılay gibi bir kuruluşun düzenlediğinden sanatçı neden ücret alır kimse anlam veremiyor… Kaldı ki alınan ücret hiç de az değil… Önce 20 TL’ye sonra 5 TL’ye satılan biletler, kaçı satıldı ve neden konser alanında ancak 200 kişi vardı?
Kızılay’ın Gümüşyaka Şubesi’nin Silivri ile tanışması tam bir fiyaskoya dönüştü. Olup biten bir dizi anlamsızlığın sebebi kafalarda soru işareti olarak kaldı.
Silivri Belediyesi’nin de bu karmaşık sürece işbirlik bağlamında katılmış olmasının tek iyi tarafı toplanan yardımların Somali’ye bir nebze de olsa yardım olarak ulaşabilmesi…
Sanatçıların aldığı açıklanan ücretler ve satılan biletlerden yardım olarak değerlendirilebilecek bir mebla kaldıysa tabi…
Kızılay Gümüşyaka Şubesi, Silivri halkına sunduğu ve belediyeyi de ortak ettiği bu fiyaskonun izlerini zor siler.

İKTİDAR VE MUHALEFETİN DURUMU
CHP ve Silivri Belediyesi kanadında geride bıraktığımız haftalara damgasını vuran tartışmalar, restleşmeler ve meydan okumalara karşı muhalefet tek bir masaj vermeyi sürdürüyor; “Biz çalışıyoruz, hizmet üretiyoruz…”

Haberin devamı 15.08.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP