Kitap kaplama eziyetine çözüm mü arıyorsunuz?

Kitap kaplama  eziyetine çözüm mü arıyorsunuz?

17.09.2016 10:13:48

Ozan Kırtasiye, Kitap Kaplama Noktası'yla velilere kolaylık sağlamayı sürdürüyor.

Ozan Kırtasiye, Serkan Ataç'ın sahipliğinde öğrenci, veli ve eğitimcilerin nabzını 23 yıldır tutmayı sürdürüyor. Piri Mehmet Paşa Mahallesi Mumhane Sokak'ta hizmet veren işletme, 19 Eylül tarihinde açılışı yapılacak 2016-2017 eğitim-öğretim sezonuna hazır. Eğitim-öğretimde kullanılacak birinci derecede önemli araç gereçler temin edilebilir.

SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI KALİTELİ ÜRÜNLER
Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Sağlık Bakanlığı onaylı ve kaliteli her türlü kırtasiye ürünü, kitap ve okul çantalarını burada bulabilirsiniz. Çeşitli yayınevlerinin her türlü yardımcı kitapları ve test yapraklarını da yer almakta. Ozan Kırtasiye, Serkan Ataç'ın sahipliğinde ekibiyle birlikte, müşteri memnuniyetine önemsiyor ve ürünlerini temin ederken sağlık ve kaliteden ödün vermiyor.

GÜNCEL KİTAPLAR
Kitap okumayı seven her yaşa uygun klasiklerden güncel kitaplara kadar geniş yelpaze de sunulmakta. Popüler yazarların son çıkan ve çok okunan kitaplarını burada bulabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz kitabı sipariş verme imkanınız da var.

KİTAP VE DEFTERLERİNİZİ 30 SANİYEDE KAPLATABİLİRSİNİZ
İşletme, geçen sene olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı açılış telaşı yaşayan veli ve öğrencilere Kitap Kaplama Noktası'nı hizmete soktu. Veliler artık kitapları yetiştirme telaşı yaşamıyor. Sadece 30 saniyede kitap ve defterlerinizi Sağlık Bakanlığınca onaylı yüksek kalite ve sağlıklı kaplar ile kaplatabilirsiniz.


ATAÇ UYARIYOR
Ozan Kırtasiye sahibi Serkan Ataç, gazetemiz aracılığıyla velileri sağlıksız kırtasiye malzemeleri konusunda uyarıyor. Okul alışverişlerinin kırtasiyelerden yapılması ve ürünlerin Sağlık Bakanlığı onaylı olmalarına dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Eğitimcilerin, öğrencilerin ve okul yönetimlerinin her türlü ihtiyacına destekte bulunarak hayırsever yönüyle de bilinen Ataç, yeni 2016-2017 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını, öğrenci ve öğretmenleri için başarılı ve verimli geçmesini diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP