Kırmızı Sanat Evi Silivrililerin hizmetinde

Kırmızı Sanat Evi  Silivrililerin hizmetinde

14.05.2018 10:09:38

Kırmızı Sanat Evi Galeri ve Atölye dün açılışını gerçekleştirerek Silivrili sanatseverlerin hizmetine açıldı.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Fikret Gündoğan Sokak, No:21, A Blok D:1 (Sahil 101 Market Karşısı) Silivri adresinde Kırmızı Sanat Evi Galeri ve Atölye açıldı. Ressamlar Kadriye Akbaşak ve Sezgin Dinçay'ın ortaklığında kapılarını Silivrililere açan atölyenin açılış kurdelesi, Silivri Belediye Başkan Vekili Saadet Gencoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Sefa, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Soydaş ve diğer davetlilerin katılımıyla kesildi.
İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın portreleri konuklara hoş sürprizler yaratırken, ressamlar Kadriye Akbaşak ve Sezgin Dinçay'ın diğer eserleri hayranlık uyandırdı.
Galeri ve atölye olarak hizmet verecek olan Kırmızı Sanat Evi'nde resim, çerçeve, tual, boya, sanatsal ürünler de sunulacak. Ürünlerin yanı sıra Resim Dersi de verilecek.
Kırmızı Sanat Evi'ne 0 212 728 87 83 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP