Kırıkhan’da gerçek bir dost kazandık

Kırıkhan’da gerçek bir dost kazandık

30.03.2016 13:42:38

Cumartesi günü uçak ile Hatay'a geçen Silivrispor kafilesi otele yerleşmesinin ardından ter idmanı için Hatay, Kırıkhan'a bağlı Kumlu Akpınar'da bulunan idman sahasına gitti. İdmanının ardından tüm kafile tur otobüsüne binerek tekrar konaklanacak olan otele gitmek için yola koyulduğu sırada otobüsün mazotu bitince imdada Köy Muhtarı Recep Demir yetişti. Tur otobüsünün mazotunun bitmesi ile birlikte takım oyuncuları ile birlikte teknik heyet ile birlikte Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina, Kumlu Akpınar Köy Muhtarı Recep Demir'den yardım talebinde bulundu. Muhtar Recep Demir'in ayarlaması ile tüm kafile küçük otobüsle otele taşındı. Otele gelinmesinin ardından Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz, Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina ile birlikte akşam yemeğinde bir araya gelindi. Silivrisporlu idareciler yaptığı karşılıksız yardımlarından dolayı Akpınar Köy Muhtarı Recep Demir'e teşekkür ettiler.

HAVAALANINA KADAR EŞLİK ETTİ
Akşam saatlerinde yaşanan talihsizliğin ardından ertesi günü zorlu Kırıkhan maçına çıkan Silivrispor'u statta da yalnız bırakmayan Kumlu Akpınar Köy Muhtarı Recep Demir maçın ardından Silivrispor'u sergilediği centilmence futboldan dolayı tebrik etti. Müsabaka sonunda Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina'ya başarılar dileyen Recep Demir daha sonra tüm kafileyle birlikte havaalanına kadar giderek her hangi bir olumsuzluğa karşı eşlik etti.

GÜRİZ'DEN TEŞEKKÜR
Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Saha içinde iyi bir mücadele sergileyemedik. Bu durumu zemine de bağlayabiliriz fakat aklımızdakileri sahaya yansıtamayınca sonuca ulaşmak mümkün olmuyor. Ter idmanının ardından bizleri bir dakika bile yalnız bırakmayan Kumlu, Akpınar Köy Muhtarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Gerçek anlamda bir dosttur kendisi. Hem idman sonrasında hem de maç günü bizleri dostluğuyla yalnız bırakmayarak yok olmaya yüz tutan insanlığımızı hatırlattı tekrar tekrar teşekkür ederim” dedi.


Engin AKIN

YORUM YAP