Kılıçdaroğlu Silivri Belediyesi stantlarını inceledi

Kılıçdaroğlu Silivri Belediyesi stantlarını inceledi

21.10.2016 10:15:50

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri Belediyesi'nin stantlarını ziyaret ederek engelli öğrencilerin ve Mahalle Evi kursiyerlerinin el emeği ürünlerini inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Silivri'ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eser Otel'de gerçekleşen toplantının ardından Silivri Belediyesi stantlarını inceledi. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencilerinin ve Mahalle Evleri kursiyerlerinin el emeği ürünlerini tek tek inceleyen Kılıçdaroğlu, çalışmaları tebrik etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Kutlu'dan bilgi alan CHP Lideri, engelli öğrencilerle de sohbet etti.


ENGELSİZ SEVGİ KURABİYELERİNDEN HEDİYE EDİLDİ
Silivri Belediyesi stantlarını ziyaretinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Silivri temalı magnet, özel öğrencilerin hazırladıkları engelsiz sevgi kurabiyeleri ve sabundan oluşan bir paket hediye edildi. Toplantı sırasında da ikram edilen kurabiyeleri çok beğendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, eğitimcileri ve öğrencileri tebrik ederek, teşekkür etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP