Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığından teşekkür

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığından teşekkür

10.02.2017 09:33:28

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube tarafından başlatılan ve çığ gibi büyüyen “Kışlalara Mektup Var” kampanyasında öğrenci ve öğretmenlerin mektuplarına Kayseri 1. Komando Tugayı Komutanından teşekkür geldi.

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şubesi tarafından 2016 yılının Aralık ayında, Kayseri ve Beşiktaş terör saldırılarının ardından başlatılan ve Silivri Temsilciliğine bağlı üyelerin de katıldığı “Kışlalara Mektup Var” kampanyasında öğrenci ve öğretmenlerin yazdığı mektup ve kartlar birliklere gönderildi. 15 Gün süren kampanya kapsamında okullardan yaklaşık 12 bin mektup ve kart toplanarak Kayseri, Şırnak, Tunceli ve Hakkarı gibi sıkıntılı illerdeki birliklerde görev yapan güvenlik personeline ulaştırıldı. O birliklerden biri olan Kayseri 1. Komando Tugayı Komutanından ise teşekkür mektubu geldi.

TAN: KOMUTANIMIZIN TEŞEKKÜRÜ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ
Türk Eğitim Senli eğitimciler de, birlikten gelen mektupla çok mutlu oldu. Sendikanın Silivri Temsilciliği Şube Başkanı Cem Tan, “Kayseri 1. Komando Tugayı komutanının teşekkür mektubu bizi çok mutlu etti. Allah onlara ve tüm güvenlik güçlerimize yardım etsin. Sağ olsunlar var olsunlar.” diyerek gelen mektubu paylaştı.

KIRIŞ: SAMİMİ VE DUYGU YÜKLÜ MEKTUPLARINIZ MORAL VE MOTİVASYONUMUZUYÜKSELTTİ
Zincidere / Kayseri 1'inci Komando Tugayı Komutanı Piyade Albay Kemal Kırış imzalı mektupta şöyle deniyor: “Sayın Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şubesi değerli Başkan ve üyeleri; Esenyurt/İstanbul,
1'inci Komando Tugay Komutanlığı; vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini kısıtlayan, Cumhuriyetimizin kazanımlarını istismar eden, sinsice ve kahpece, vatandaşımızın can ve mal güvenliğine saldıran terörist varlığını sona erdirmek, huzur ve güven ortamını sağlamak maksadıyla Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kahramanca ve fedakârca görevini sürdürmektedir.
1'inci Komando Tugay Komutanlığımızın yaşamış olduğu menfur terör saldırısı sonrasında bizlere vermiş olduğunuz destek, personelimizin moral ve motivasyonuna son derece olumlu etki sağlamıştır. Göndermiş olduğunuz samimi ve duygu yüklü mektuplarınız personelimizce dağıtılmıştır.
Türk Milletinin birlik ve dayanışma ruhunun, ordusuna ve güvenlik güçlerine olan muhabbet ve vefa duygusunun, güzel bir örneği olan bu desteğinizle personelimiz asil Türk Milletinin her an onların yanında olduğunu hissetmiştir.
Vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna, ölümü göze alarak, görev yapan kahraman personelimize göndermiş olduğunuz bu çok anlamlı mektuplarınızdan dolayı siz sayın öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerinize, şahsım ve personelim adına teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”
Renginar SALİ

YORUM YAP