XXXXX

Kaynarcanın Temayül Zaferi

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı teşkilat temayül yoklaması Pazar günü gerçekleşti. Temayülden Silivri aday adayları ve hatta 3. Bölgeden en yüksek oyu alan isim Tülay Kaynarca oldu. Kaynarca 812 oy alırken, Silivri aday adaylarından 488’le kendisini takip eden isim Yetgin Çavdar, 418 oyla Murat Beksan, 130 oyla Nurettin Sancak ve 107 oyla Emrah Maşalacı oldu.
2007 genel seçimlerinden sonra ikinci kez aday adayı olan Tülay Kaynarca, 3. Bölge temayül yoklamasında 11. Sırada yer alırken seçilme konusunda önemli bir aşama kaydetti.

DEĞİRMENCİ’YE
MUHTARLARDAN TAM DESTEK
Sabah ziyaretlerine Silivri Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla başlayan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Selami Değirmenci, Çatalca muhtarlarıyla devam etti. Adaylık sürecine ilişkin Silivrili muhtarlar kadar önemli bir desteği Çatalca’da da gören Değirmenci, çalışmalarını büyük bir moralle sürdürüyor.

GENEL SEÇİM RÜZGARI
Yerel seçimleri aratmayacak bir genel seçim arifesindeyiz. Aday aday sayımız belediye başkanlığı seçimlerini aratmıyor. 2009’daki yerel seçimin ardından 2010’da referandum, 2011’de genel seçim kısmetse. Sandık gündemimizden düşmüyor. Milletin iradesini yansıttığı sürece şikayet etmeye de hakkımız yok gibi. Adaylar çıkacak meydane, seçmen alacak mührü eline… Artık kime niyet kime kısmet orası oylar sayıldıktan sonra belli olacak. Yerel seçimler başka ama genel seçim denilince irade yerelin çok üstünde ve çok da ahkam keseceğimiz bir durumumuz yok. Ama işi aritmetiğe vurduğunuzda ikiyle ikinin dört ettiğini bilmeyecek durumda değiliz.

Devamı 22 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP