Kaynarca yeniden aday

Kaynarca yeniden aday

21.05.2018 17:15:40

Silivri'de AK Partinin 24 Haziran genel seçimleri ile ilgili heyecanlı bekleyişi sona erdi.

Yetgin Çavdar, Hüseyin Turan, Metin Karakaş, Saffet Sert, Mustafa Zorlu gibi isimlerin başvurduğu milletvekilliği adaylıkları Kaynarca'nın listede yer bulmasıyla sonuçlandı. 2011 yılında başladığı milletvekilliği serüvenini Kaynarca'nın önümüzdeki dönem de sürdürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili aday sıralaması şöyle:

  1. Numan Kurtulmuş
  2. Mehmet Muş
  3. Akif Çağtay Kılıç
  4. Mehmet Doğan Kubat
  5. Tülay Kaynarca
  6. Halis Dalkılıç
  7. Emine Sare Aydın Yılmaz
  8. Nevzat Şatıroğlu
  9. Zafer Sarıkaya
  10. Rumeysa Kadak

TÜLAY KAYNARCA KİM?

13 Ekim 1969'da İzmit'te doğdu. Gazeteci; Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Halkla İlişkiler alanında yüksek lisans yaptı.

Gazetecilik ve radyo haber programcılığı yaptı. İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Kurucu Başkanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Konseyi Üyesidir. AK PARTİ İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyasete atıldı. Silivri İlçe Başkanı, İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 24. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. AK PARTİ Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan Yardımcılığı, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcülüğü yaptı.

Kaynarca, evli ve 3 çocuk annesidir.

YORUM YAP