Kaynarca, Lions Okulunu ziyaret etti

Kaynarca, Lions Okulunu ziyaret etti

13.08.2018 10:11:13

İstanbul AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi'ne ziyarette bulundu. 

İstanbul AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, ilçemizde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret programına Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi'ni de ekledi. Öneki gün okula ziyarette bulunan Kaynarca'ya, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tuğba Alkaya da eşlik etti. Okul Müdürü Nazım Öztürk, Müdür Yardımcısı Sedef Tümeğ ve hayırsever İnci Aydar'ın karşıladığı konuklar, okulu gezdi. Kaynarca ve Alkaya, Seramik Kursu'na katılan özel çocukları ve öğretmenlerini çalışmaları sırasında ziyaret etti. Eserlerine hayran kalan Kaynarca, kendilerini tebrik etti.
Alev Anne Hidroterapi Havuzu'nu da gören Vekil Kaynarca, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul yetkililerinin taleplerini dinledi.
Okul Müdürü Nazım Öztürk, okullarına gerçekleştirdikleri ziyaret ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tuğba Alkaya'ya teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP